Revag Palace Sivas

Sivas Merkez, Sivas
Revag Palace Sivas Genel
Revag Palace Sivas Genel
Revag Palace Sivas Genel
Revag Palace Sivas Genel
Revag Palace Sivas Genel
Image More +16 fotoğraf
Revag Palace Sivas
Pulur Atatürk Cad. Kepçeli Mevki No:62 58070 Sivas Merkez/Sivas Sivas Merkez, Sivas

Modern ve huzurlu yapısıyla her yıl pek çok gezgini ağırlayan Revag Palace Sivas, merkezi konumuyla yerli ve yabancı misafirlerine ulaşım avantajı sunuyor. Tesisin özel dokuma halılarla döşenen konaklama birimlerinde sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar geçirebilirsiniz. 

Otobüsle seyahat edenler otogardan otele çeşitli araç seçenekleri ile yaklaşık 5 dakikada erişebilirler. Havalimanından tesise yolculuk ise ortalama 30 dakika kadar sürüyor. Dilerseniz otel tarafından sağlanan transfer hizmetinden de yararlanabilirsiniz. 

Tesisin yörenin meşhur lezzetleriyle göz kamaştıran sabah kahvaltısında alternatifler son derece zengin ve doyurucu. Taze ekmek ve simit çeşitlerinden özenle hazırlanan reçellere kadar sayısız tatla gününüzü şenlendirebilirsiniz. 

Otelin açık alanlarında konuklar temiz havayla buluşarak sakinlik veren bir ortamda dinlenebilirler. Ayrıca tesisin lobisi de ferah atmosferiyle oldukça cezbedici. 

Araç sahibi ziyaretçiler gönül rahatlığı ile otelin ücretsiz otoparkını kullanabilirler. İnternet erişimi, emanet kasası, oda servisi, kuru temizleme ve çamaşırhane ise tesiste faydalanabileceğiniz diğer olanaklar arasında.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x