Rechlin Otelleri Ara

En uygun Rechlin otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Rechlin otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Rechlin Hakkında

Almanya’nın Mecklenburg-Western Pomerania yönetim bölgesinde yer alan Rechlin, çevresinde yer alan diğer kentlere kıyasla oldukça küçük bir yerleşim yeri. Yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Rechlin, yakınlarında bulunan Müritz Ulusal Parkı sayesinde ülke içinde popüler hale gelmiş durumda.

Rostock ve Berlin arasında yer alan bu ulusal parkta bulunan harika göller ve çiçeklerle renklenen yeşil alanlar ziyaretçileri buraya çekiyor. Rechlin’in havalimanı se özellikle zengin tarihi geçmişi ile biliniyor. Havalimanı geçmiş yıllarda askeri uçakların denendiği bir yer. Rechlin ve çevresi gezilecek yerler ve yapılabilecek aktiviteler konusunda çok zengin değil. Buna karşın bölgede Müritz Ulusal Parkı ve tarihi kent merkezi gibi yerlerin keyfini çıkarabilir, özellikle bahar aylarında burada doğanın canlanışını büyük bir keyifle izleyebilirsiniz.

Rechlin’de hava genellikle ılıman ve şehirde mevsimler arasında çok büyük sıcaklık farkları söz konusu değil. Yine de kış aylarında bölgeyi ziyaret etmeyi planlayan ziyaretçilerin soğuk havalara karşı önlemini alarak kalın ve kışlık giysilerini yanlarında getirmeleri öneriliyor.

Rechlin’de başta birbirinden lezzetli Alman lezzetleri olmak üzere çok sayıda yeme içme seçeneğini de deneme şansınız var. Özellikle tavuk ve patatesle hazırlanan yemekler oldukça popüler. Yemeğin yanında ise leziz Alman biralarını tadabilir, dilerseniz Almanya’nın ünü kıtaya ve dünyaya yayılan tatlıları ile yemeğin sonunda yanında çay veya kahveyle birlikte güzel bir kapanış yapabilirsiniz.