Birleşik Arap Emirlikleri Otelleri Ara

En uygun Birleşik Arap Emirlikleri otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Birleşik Arap Emirlikleri otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Birleşik Arap Emirlikleri Hakkında

Ortadoğu’nun en ilgi çekici ülkeleri arasında yer alan ve aralarında Dubai gibi birbirinden önemli kentleri barındıran Birleşik Arap Emirlikleri, yüksek binaların ve zengin görüntünün bol olduğu ülkelerin başında geliyor. Lüks oteller genel olarak ülkenin turizm başkenti Dubai’de yer alıyor. Bu tesislerde turistler için her türlü konfor ve detay yer alıyor. Lüks ve konforu bir arada sunan bu otellerde araç kiralamadan sağlık ve spaya, aktiviteden bara kadar her detay titizlikle ele alınıyor. Ülkeye turizm dışında iş için gelen misafirlere özel bölümler de sunuluyor. Bu bağlamda, toplantı odası, konferans salonu, ofis, iş merkezi gibi hizmetler otellerin içerisinde yerini alıyor. Dubai dışındaki kentlerde ise lüks otellerin yanı sıra orta sınıfa hitap eden konaklama tesislerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Birleşik Arap Emirlikleri’nde daha düşük bütçe ile konaklamak isteyen misafirler bu seçeneği değerlendirebilirler.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde hem tarihi hem de modern mimari yapılar öne çıkıyor. Dünyanın en yüksek binası olan Burj Halife, Burj el-Arap gibi modern binaların yanında Şeyh Zayid Camii, Dubai Ulu Camii, Hacer Dağları, Al-Badiyah Camii, Sharjah Akvaryumu, Ferrari Dünyası, Palmiye Adaları, Yas Adası gibi yerler de gezi listesine alınabilir. Ülkemizden Birleşik Arap Emirlikleri’ne direkt uçuş ile gidebilirsiniz. 4 saat 20 dakikalık uçuş sonrasında Dubai’deki Şarjah Havalimanı’na varabilirsiniz.

Birleşik Arap Emirlikleri Ülke Rehberi