Radisson Blu Podil

Kiev, Kiev
Radisson Blu Podil Genel
Radisson Blu Podil Genel
Radisson Blu Podil Yeme / İçme
Radisson Blu Podil Yeme / İçme
Radisson Blu Podil Aktiviteler
Image More +25 fotoğraf
Radisson Blu Podil
17/19, Bratska Str. Kiev, Kiev

Radisson Blu Podil, her biri modern dekorasyonlar ve canlı renklerle süslenmiş 146 tane sigara içilmeyen lüks odasıyla, Kiev merkezinde Kontraktova Meydanı’na 5 dakika, Bağımsızlık Meydanı ve Altın Kapı’ya ise 20 dakika yürüyüş mesafesinde güzel bir konumda hizmet veriyor.

Çevresi sanat galerileri, butikler ve otantik restoranlarla çevrili otelde lüks kral daireleri, özel dekorasyonlu balayı suitleri ve bağlantılı aile odaları bulabilirsiniz.

Ukrayna ve dünya mutfaklarından sevilen lezzetleri tadabileceğiniz Mille Starokievsky Restaurant & Lounge, misafirlere taze ve organik ürünlerle bol çeşitli kahvaltılar da servis ediyor. Butik ve güzel atmosferiyle dikkat çeken Cafe 17'de ise salatalar, sandviç çeşitleri, taze meyve suları, kahve, şarap ve bira çeşitleri ile dinlenebilirsiniz. Lobby Bar da şık deri koltukları ve zengin içecek menülerini konuklara sunuyor.

Son teknoloji görsel-işitsel ekipmanlarla donatılmış 6 tane toplantı odası sağlayan otelden Kiev’in önemli alışveriş merkezleri, finans kuruluşları ve resmi daireleri de kısa bir yürüyüş mesafesinde.

Özel tasarımlı kütüphanesini ve son model spor aletlerine sahip spor salonunu 24 saat kullanabileceğiniz otelden Andriyivskyy Spusk One Sokak Müzesi 5 dakika, Kiev Nehir Limanı 10 dakika ve Peyzaj Sokağı 20 dakika uzaklıkta.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Business 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Business Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Premium Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Superior Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Junior
1 Kişi Kapasiteli Junior Suit
Junior
2 Kişi Kapasiteli Junior Suit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x