Quarteira Otelleri Ara

En uygun Quarteira otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Quarteira otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Quarteira Hakkında

Portekiz’de Vilamoura ve Faro kentleri arasında konumlanan Quarteira, Algarve bölgesinin ilk tatil beldelerinden biri. Küçük bir balıkçı köyüyken 80’li yıllarda modern otel binalarının artmasıyla favori bir belde haline gelen şehir, mavi bayraklı plajlarıyla yoğun bir turizm potansiyeline sahip. Her iki yüz metresinde dalgakıran göreceğiniz sakin Quarteira plajlarında her türlü su sporunu yapabiliyor, ata binebiliyorsunuz. Lüks bir marina, onlarca golf sahası, restoran ve barın bulunduğu şehrin tarihi ise Romalılara uzanacak kadar eski. Balıkçılığın hala aktif olduğu Quarteira bakir çam ormanlarıyla çevrili olup, özellikle Avenida Infante de Sagres adı verilen gezinti yolunda doğayla kucaklaşmanıza da fırsat veriyor. Quarteira ayrıca golf cenneti olarak da tanımlanıyor ve ister acemi, ister profesyonel olun golf oynamaya teşvik ediyor.

Kentin en yakın komşularından olan Vilamoura, ilginç binaları, Arnavut kaldırımlı sokakları, marinası ve kafelerle çevrelenmiş meydanlarıyla keşfe açık yerlerden. Biraz tarih görmek istiyorsanız surlarla çevrili kentin 13. Yüzyıldan kalma katedralini gezebilir, piramit çatıların yarattığı simetrik kent mimarisini inceleyebilir, renkli sokaklarında yürüyebilirsiniz. Ayrıca şehirde Tunç Çağı’ndan kalma mezarların bulunduğu eski yerleşimler de bulunuyor. Faro’dan bineceğiniz feribotla Farol Adası gibi yakın adalara gidebilirsiniz.  Kente yakın bir kasaba olan Loule’de ise 8. Yüzyıldan kalan bir Ortaçağ kalesi bulunuyor ve antik kalıntılarıyla gezenleri büyülüyor. Quarteira’nın tarihini anlatan Museu Municipal de Loule’de bölgeden bulunan birçok arkeolojik buluntu sergileniyor.

Quarteira’ya en yakın havaalanı Faro kentinde bulunuyor ve şehirle arasındaki mesafe ortalama 27 kilometre. Araç veya taksi kiralayarak ya da otel servisleriyle transfer yapabilirsiniz.