Pyara Hotel Turunç

Turunç, Marmaris, Muğla
Pyara Hotel Turunç Genel
Pyara Hotel Turunç Genel
Pyara Hotel Turunç Havuz
Pyara Hotel Turunç Havuz
Pyara Hotel Turunç Havuz
Image More +23 fotoğraf
Pyara Hotel Turunç
Turunç Merkez Mahallesi, 60 Evler Cd., 48740 Marmaris/Muğla Marmaris, Muğla

Sıcak bir aile ortamında, zengin konaklama olanaklarıyla Turunç Koyu’nun tadını çıkarabileceğiniz Pyara Hotel Turunç, ekonomik fiyatlarla keyifli bir Ege tatili sunuyor.

15 tane sigara içilmeyen odaya sahip butik otel; 2 kişilik, 3 kişilik, 2 kişilik deniz manzaralı, 3 kişilik deniz manzaralı, balkonsuz ve çocuk odası bağlantılı aile odası seçenekleriyle hizmet veriyor. Ferah Ege dekorasyonlu odalarda ise ahşap zemin, klima, rahat oturma grupları, donanımlı lüks banyo, ses-ışık geçirmeyen perdeler, uydu TV gibi özellikler ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Çakıl ve kum karışımı özel plajında konuklarına ücretsiz güneş şemsiyeleri, şezlonglar, minderler ve plaj havluları sağlayan otelde açık bir yüzme havuzu da var.

Tam pansiyon sistemiyle çalışan otelin havuzbaşı restoranında bölge çiftliklerinden getirilen taze ürünlerle serpme Ege kahvaltıları; Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerle akşam yemekleri tadabilirsiniz. Havuz barında da gün içinde fast food menülerden alkollü alkolsüz içeceklere kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz.

Beldenin su sporları, eğlence ve alışveriş merkezlerine kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelde Dalyan, Marmaris ve İztuzu tekne gezilerine çıkabilir, araba-bisiklet kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Turunç merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Standart Oda
Üç
Üç Kişilik Deniz Manzaralı Oda
Standart
Standart 2 Kişilik Oda
Aile
Standart Aile Odası
2
Standart Standart
Aile
Aile Oda
Standart
Standart Double Oda
Triple
Triple Oda
Balkonsuz
Balkonsuz Oda
Standart
Standart Double İptal Edilemez Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x