Puchong Otelleri Ara

En uygun Puchong otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Puchong otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Puchong Hakkında

Puchong, Malezya’nın büyük şehirlerinden biri. Kuala Lumpur ve Putrajaya şehirleri arasında kalan Puchong, Selangor kentinin Petaling bölgesinde bulunuyor. Melezya’nın otantik ruhunu yansıtan panoraması ve Kuala Lumpur ile Putrajaya’ya araçla sadece 20 dakika sürecek kadar yakın olması, şehri Malezya gezi rotasına almanız için öncelikli nedenlerden. Puchong’un büyük ve popüler Malezya şehirleriyle iç içe olan konumu keşif haritasını da genişletiyor.

Selangor’un Putrajaya şehrinin tam kalbindeki yapay göl, Puchong’a gezinizde görülmesi gereken yerlerden. Malezya’nın geleneksel tahta tekneleriyle tura çıkabileceğiniz göl 650 hektarlık alan kaplıyor ve Asya Kürek Şampiyonası da her yıl burada yapılıyor. Ülkenin idare merkezi olan şehirde geniş sokaklar, muhteşem köprüler ve parkların yanı sıra sadece geleneksel Malezya bitkilerini görebileceğiniz Tarımsal Miras Parkı bulunuyor. Malezya’nın en büyük botanik bahçesi olan bu alanda doğanın tadını doyasıya çıkarabiliyorsunuz. Putrajaya Wetland Park'ta ise yürüyüş yapabileceğiniz doğa parkurları ve manzara izleyebileceğiniz 18 metrelik gözetleme kuleleri bulunuyor. Bu park Malezya'nın ilk insan yapımı sulak alanı ve birçok nadir türdeki kuşa ev sahipliği yapıyor. Pembe kubbeleriyle ve 116 metrelik devasa minaresiyle ünlü Putra Camii, 3 katlı modern mimarisiyle Putrajaya Köprüsü de Puchong çevresindeki gezilecek yerlerden. Tarih ve kültür şehri Kuala Lumpur ise dünyaca meşhur Petronas Kuleleri ve müzeleriyle rotanın önemli noktalarından.

Puchong’da gece hayatının kalbinin attığı yer olan Setia Walk’da karaoke barları ve uluslararası restoranlar bulabiliyorsunuz. Şehir merkezindeki hayvanat bahçesi, Sunway Lagoon Tema Parkı ve dalış yapabileceğiniz Ayer Hitam Orman Koruma Bölgesi de şehrin görülmeye değer yerlerinden. Hari Raya, Deepavali gibi yerel festivallerle hareketi artan şehir Kuala Lumpur Uluslararası Havaalanı’na sadece 44 kilometre uzaklıkta. Kentten havaalanına otobüs, taksi ve araç kiralayarak ulaşabiliyorsunuz.