Pisek Otelleri Ara

En uygun Pisek otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pisek otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pisek Hakkında

Yeni adıyla Çekya’nın en eski köprüsünü bulmak için, güneyin bohem şehri Pisek’e gitmelisiniz. Pisek, "Güney Bohemya’nın Atinası" olarak adlanlandırılıyor. Bunda da Pisek’teki birçok yüksek kaliteli üniversitenin ve yerel entelejansiyanın payı büyük. 

Zvikov Kalesi, Vltava ve Otava nehirlerinin arasında, ticari yol üzerine kurulmuş. 14. yüzyılda en ihtişamlı dönemini yaşayan kale, bugün de hala o dönemin izlerini taşıyan, özel bir mimariye ve gösterişe sahip. Özellikle, bahçesi ve civarındaki yürüyüşlerinizde manzaranın tadını çıkarmalısınız. Písek Sladovna, özellikle çocuklu ailelerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir galeri. Çocukların herşeye dokunmasını teşvik eden ve oyunla öğrenmeye özendiren galeride; çocuğunuzla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. 

Pisek’in eski şehir meydanı; restoranları, kafeleri ve küçük dükkanları ile görülmeye değerdir. Eski binaların gölgesinde dinlenebilir, sokaklarına kendinizi bırakabilirsiniz. Vlata Nehri Kanyonu üzerinde asırlık bir aile konağı olan Orlik Şatosu; güzel manzarası, bahçeleri ile görülmeye değer gotik bir yapı. Orlik Su Rezervleri; yazın gemi turları ve su sporları yapmak; ayrıca balık tutmak için ideal bir alan. Sıcak günlerde burada ister sakin ister macera dolu anlar geçirebilirsiniz. 

Çek Mutfağının yerel lezzetlerini bulacağınız Pisek’de; et ve patates ağırlıklı, soğuk havayı kolay atlatmanızı sağlayacak bol kalorili lezzetler bulacaksınız. 

Kasım ayı sonlarında başlayan ve Mart ayının ilk yarısında sona eren soğuk ve yağışlı kış mevsiminin ardından, güneşli bahar ayları geliyor. Pisek’e seyahat için en uygun dönem; hava sıcaklıklarının yükseldiği Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarıdır.