Pınar Pansiyon

Kaş, Antalya
Pınar Pansiyon Genel
Pınar Pansiyon Genel
Pınar Pansiyon Genel
Pınar Pansiyon Yeme / İçme
Pınar Pansiyon Yeme / İçme
Image More +17 fotoğraf
Pınar Pansiyon
Andifli, Atatürk Bulvarı, Meltem Sk. No:1, 07580 Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Popüler plajlara, restoranlara ve yat limanına yakın konumuyla misafirlerin tercihi haline gelen Pınar Pansiyon, Akdeniz’in muazzam tatil beldelerinden Kaş’ta konforlu bir konaklama ortamı sunuyor. Tesisin sade odalarında özel banyo ve ücretsiz kablosuz internet hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca otelin balkon olanağı sayesinde dışarı çıkmaya gerek duymadan açık havada zaman geçirebilirsiniz. 

Tesisin yaz günlerini daha da keyifli kılan harika bir teras bölümü mevcut. Burada manzaraya karşı dinlenerek otelin çevresini saran doğal güzellikleri seyretmenin hazzını yaşayabilirsiniz. 

Birbirinden lezzetli pasta çeşitleriyle göz dolduran sabah kahvaltısı, tesisin en fazla beğeni kazanan özellikleri arasında. Otelde gün boyunca taze meyve, nefis kahve seçenekleri ve patates kızartması gibi atıştırmalıklar da konukları bekliyor. 

Tesisten Küçük Çakıl Plajı’na yürüyerek yaklaşık 10 dakikada erişmek mümkün. Otelden Kaputaş Plajı ve Kalkan başta olmak üzere yakınlarda bulunan diğer gözde noktalara da toplu taşıma araçlarını kullanarak kolayca ulaşım sağlanabiliyor.

Tesiste Dalaman veya Antalya’da yer alan havalimanlarından beldeye seyahat edenlere ücretli servis konusunda destek veriliyor. Kaş Otobüs Terminali’nden ise 15 dakikayı aşmayan sürede otelin önünde olabilirsiniz. 

Kaş merkezine 0,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x