Pigale Family Club

Kuşadası, Aydın
Pigale Family Club Genel
Pigale Family Club Genel
Pigale Family Club Genel
Pigale Family Club Genel
Pigale Family Club Genel
Image More +101 fotoğraf
Pigale Family Club
Bayraklidede Mah., Kemeronu Mevkii Kuşadası, Aydın

Pigale Family Club, Kuşadası'nın merkezinde 1988 yılından beri misafirlerini ağırlıyor. Ailecek geçirilecek tatiller için harika bir seçenek olan otel, hem doğayla iç içe olmak hem de şehirden uzaklaşmak istemeyenler için de ideal.

Aile dostu olan otelde çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği bir çocuk kulübü, bir çocuk havuzu ve su kaydırağı bulunuyor. Siz otelin açık havuzunda yüzerken çocuklarınız yemyeşil ağaçlarla dolu bahçede oyunlar oynayarak tatilin tadını çıkarabilirler. Havuzun etrafındaki şezlong ve gölgelikleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Deniz ve şehir manzaralı 129 odasıyla hizmet veren otelin bütün odaları modern mobilyalarla döşenmiş. Her alanından Wİ-Fİ'ye bağlanabileceğiniz otelin resepsiyonundaki emanet kasasına değerli eşyalarınızı güvenle bırakabilirsiniz. Dilediğiniz an oda servisi imkanından yararlanabileceğiniz otelde tüm gün odanızdan çıkmadan dinlenebilirsiniz.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah açık büfe kahvaltılar sunuluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde de otelin restoranında leziz Ege mezelerini açık büfe olarak bulabilirsiniz. Otelin havuz kenarı barında alkollü ve alkolsüz birçok içecek seçeneği var.

Adnan Menderes Havalimanı'na 48 kilometre uzaklıkta yer alan otelde özel araçlarıyla yolculuk yapan misafirlerin kullanabileceği bir otopark mevcut. 

Kuşadası merkezine 4,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standart
Standart Standart
Aile
Standart Aile Odası
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Aile Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x