Pervolia Otelleri Ara

En uygun Pervolia otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pervolia otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pervolia Hakkında

Kıbrıs’ın Larnaka şehrine 17 mesafede yer alan yaklaşık 1600 nüfuslu Pervolia, denize sadece 2 km uzaklıkta bulunan şirin bir kasaba. Kıbrıs’ın kırsal yaşantısını en iyi şekilde gözlemleyebileceğiniz Pervolia, ülkenin diğer turistik beldelerine göre çok daha sakin ve de ekonomik. Pervolia’ya çok yakın bir mesafede konumlanan Camel Park Carting Center’da macera dolu aktivitelere katılabilir ve buraya 5 dakikalık sürüş mesafesinde yer alan Fun Park’a da uğrayabilirsiniz. Merkeze yürüme mesafesinde olan KITI Burnu (Cape KITI) ve plajını da mutlaka görmenizi öneriyoruz.

Palmiye ağaçları ile çevrili, adeta egzotik bir adayı andıran Pervolia, deniz, kum, güneş tatilcileri kadar tarih-kültür meraklılarının da fazlasıyla ilgisini çekiyor. Panagia Angeloktisti Kilisesi başta olmak üzere daha pek çok görkemli mimariye denk geleceğiniz Pervolia’nın tamamını keşfetmek için en az 2-3 günlük bir seyahat planı yapmanızı tavsiye ediyoruz. Pervolia’da gezilecek yerler listenize mutlaka Larnaka'daki Agios Lazaros Kilisesi, Kition antik kalıntıları ve Hala Sultan Tekke’yi (Salt Lake) de ekleyin. Larnaka’dan özel araçla 20 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabileceğiniz Pervolia’ya Lefkoşa’dan kalkan şehirler arası otobüslerle de gelebilirsiniz. Bir diğer seçenek de Larnaka Uluslararası Havalimanı’ndan havalimanı taksileri ya da transfer araçlarıyla Pervolia’ya ulaşmak.

Kıbrıs ve Akdeniz mutfaklarına özgü seçkin lezzetler sunan Pervolia yeme içme mekanlarının bir kısmı da Çin, Amerika ve Meksika restoranlarından oluşuyor. Kristal berraklığındaki sularında yılın dört mevsimi yüzebilir, 4 km uzunluğundaki sahil şeridini bisikletle turlayabilir, yıl boyu güneşli havasının tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kıbrıs gece hayatını deneyimlemek ve lüks casino otellerden birinde konaklamak isterseniz eğer Larnaka ya da Lefkoşa’ya gidebilirsiniz. Kasabanın sembolik yapılarından biri olan meşhur deniz fenerini (Faros) görmeye gidebilir, Eski Venedik Gözetleme Kulesi olan Regaena’da tek kelimeyle nefes kesen manzaranın seyrine dalabilir ve Thematic Cycle Routes bisiklet turuna katılabilirsiniz. Pervolia yerlileri için büyük önemi olan iki kiliseyi (1903 senesinde inşa edilen Great Martyr Agia Eirini ve tarihi 1500 yıl öncesine kadar uzanan Agios Leontios) görmeden turunuzu sonlandırmamalısınız.