Perili Köşk Concept Hotel

Heybeliada, Adalar, Adalar
Perili Köşk Concept Hotel Genel
Perili Köşk Concept Hotel Genel
Perili Köşk Concept Hotel Genel
Perili Köşk Concept Hotel Yeme / İçme
Perili Köşk Concept Hotel Yeme / İçme
Image More +12 fotoğraf
Perili Köşk Concept Hotel
Yalı, Ayyıldız Cd. No:3, 34973 Heybeliada/Adalar/İstanbul Adalar, Adalar

Heybeliada’da Değirmenburnu Tabiat Parkı içinde, denize sıfır konumda hizmet veren Perili Köşk Concept Hotel, zarif bir şekilde dekore edilmiş konforlu odaları ve asırlık çam ormanları arasındaki konumuyla dinlendirici bir tatil deneyimi sunuyor.

Hem hafta sonu tatilleri hem de balayı ve aile tatilleri için tercih edilen butik otelde 8 tane sigara içilmeyen oda bulunuyor. Marmara Denizi ve çam ormanı manzaralı seçeneklere sahip otel odalarında ise mobilyalı ve manzaralı balkon, şık deri koltuklar, abajur aydınlatmalar, merkezi ısıtma, ortopedik yataklar, uydu kanallı LCD TV, klima, siyah seramiklerle süslü küvetli lüks banyo, kaliteli banyo ürünleri ve 24 saat oda servisi gibi pek çok olanak var. Ücretsiz beşik-çocuk yatakları sağlanan otelde eğitimli personelden odada bebek-çocuk bakım hizmeti de alabilirsiniz.

Panoramik İstanbul ve Heybeliada manzaralarının tadını çıkarabileceğiniz teras restoranında Türkiye'nin pek çok yöresinden getirilen taze ve organik ürünlerle kontinental kahvaltılar tadabileceğiniz otelde akşam yemeklerinde ise kalamar, karides ve taze balıklarla zengin deniz ürünleri, ızgara ve zeytinyağlılar, günlük mezeler, salatalar ve diyet menüler servis ediliyor.

Bölgesel ve uluslararası şarap menüleri, yerli-yabancı alkollü alkolsüz içecekler ve canlı müzik performansları eşliğinde keyifli zaman geçirebileceğiniz bir gece kulübü de olan otelin teras ve bahçe kafesinde ise temiz havada bitki çayı ve kahve çeşitleri ile yorgunluk atabilirsiniz.

Değirmenburnu Tabiat Parkı, Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi, Değirmen Tepesi ve Aya Yorgi Uçurum Kilisesi gibi turistik noktaları doğa yürüyüşleri ve bisiklet kiralayarak keşfe çıkabileceğiniz Perili Köşk Concept Hotel, feribot iskelesine de kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Adalar merkezine 1,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Orman
Orman Manzaralı Standart Oda
Orman
Orman Tarafı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x