Mayrhofen Otelleri Ara

En uygun Mayrhofen otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Mayrhofen otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Mayrhofen Hakkında

Avusturya'nın batısında Tyrol Eyaleti'nde yer alan Mayrhofen, Penken ve Ahorn dağlarının arasında konumlanır. Özellikle kış turizminin oldukça geliştiği şehirde çeşitli doğa sporları yaygın olarak yapılır ve kent çok sayıda tesise ev sahipliği yapar. Kayak, doğa yürüyüşü, tırmanış, dağ bisikleti ve yamaç paraşütü kentte yapılan en gözde aktivitelerin başında gelir.

Mayrhofen'de kış ayları uzun ve soğuk geçer. Yaz aylarında ise sıcaklık en fazla 23-24 derece civarında ölçülür ve bol yağmur görülür. Bahar mevsimleri kısa sürer ve hava ılık olur. Kenti ziyaret nedeni kış sporları olan kişiler için aralık ayı ile mart ayı arasındaki dönem en popüler zaman. Öte yandan 2005 yılından beri her nisan ayının başında düzenlenen Snowbombing Müzik Festivali dünya çapında çok sayıda elektronik müzikseveri her yıl Maynhofen'de biraraya toplar.

Makbul olanı kırmızı etle yapılan Viyana usulü şinitseli Mayrhofen'de de keyifle yiyebilirsiniz. Elmalı tart ve Melange kahve şehirde denenmesi tavsiye edilen diğer geleneksel Avusturya lezzetlerinden.