Pendik Otelleri Ara

En uygun Pendik otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pendik otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pendik Hakkında

Pendik, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan ilçelerinden biridir. Şehrin içindeki karmaşadan uzak, geniş parkları ve marinası ile dikkatleri üzerine çeken Pendik, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinin arasındadır. İstanbul’un 2. büyük havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı'na da ev sahipliği yapan Pendik, ulaşım imkanları ve İstanbul otelleri konusunda da oldukça ön sıralarda yer alır. Pendik aynı zamanda tarihi boyunca pek çok uygarlığın yaşadığı bir yerleşim yeri olması bakımından da önemlidir. Pendik’te gezebileceğiniz tarihi yerler arasında, tarih öncesi bir yerleşim yeri olan Temenye yer alır. Burada Bizans Mezarlarını ve Saint Jean Babtist Kilisesi’ni gezebilirsiniz.

Pendik’te görebileceğiniz diğer tarihi yerler, Sultan Abdülmecid’in yaptırdığı Sultan Konağı’nın kalıntıları, 2. ve 3. derece sit alanı kabul edilen Pendik Höyüğü ve şehri tepeden izleyebileceğiniz Aydos Tepesi’nde bulunan Aydos Kalesidir. İlçe ayrıca Aydos Ormanları’na yakın olması sebebiyle de büyük bir oksijen kaynağıdır.  Alışveriş çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çeken Pendik’te Viaport  Asya Alışveriş Merkezi’ne uğrayabilir, 9kmlik uzun sahil şeridinde yürüyüşler yapabilir, çay içebilirsiniz. İlçenin marinası da güzel vakit geçirebileceğiniz yerler arasındadır. Marinada yer alan MarinTürk'de yemek yiyebilir, mağazaları gezebilirsiniz. Pendik ayrıca açık büfe kahvaltı ve balık restoranları ile de ünlüdür. Pendik’e metro ve Marmaray’ı kullanarak ulaşmak mümkündür. Kartal’dan Pendik’e giden minibüslere de binebilirsiniz.

Pendik Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Pendik Seyahat Yazıları

Pendik Sıkça Sorulan Sorular

Pendik’te bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Pendik’teki popüler ucuz oteller içerisinde My Boutique Hotel, Loca Suit ve Skyport Istanbul Hotel bulunuyor.

Pendik’te bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Pendik’teki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Hampton Inn by Hilton İstanbul Kurtköy, Divan İstanbul Asia ve The Green Park Pendik bulunuyor.