Peace Butik Hotel

Kaş, Antalya
Peace Butik Hotel Genel
Peace Butik Hotel Genel
Peace Butik Hotel Genel
Peace Butik Hotel Havuz
Peace Butik Hotel Havuz
Image More +18 fotoğraf
Peace Butik Hotel
Andifli, Atatürk Cad. No:7/A, 07580 Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Çukurbağ Yarımadası’nda Akdeniz ve Meis Adası manzaraları eşliğinde keyifli bir tatil yapabileceğiniz Peace Boutique Hotel’de deniz manzaralı suit, dubleks aile odaları ve jakuzili balayı suit seçenekleri var. Deniz manzaralı balkon, jakuzi, rahat mobilyalar, uydu TV, klima ve ücretsiz kablosuz internet gibi özelliklerle donatılmış odalarda çocuklu aileler için beşik de sağlanıyor.

Plaja 5 dakikada gidebileceğiniz otelde açık yüzme havuzunu ve çocuk havuzunu da kullanabilirsiniz. Manzaranın tadını çıkarabileceğiniz 2 tane güneşlenme terası olan butik otelin havuz ve teras barlarında da zengin içecek ve yiyecek menülerini konuklara servis ediliyor.

Deniz manzaralı restoranında organik kahvaltılar, Akdeniz ve uluslararası mutfaklardan lezzetler, taze deniz ürünleri, şarap menüleri ve diyet yemekler konukların beğenisine sunuluyor.

Çocukların salıncaklar ve kaydıraklarla süslü çocuk parkında eğlenebileceği otelde denizi izleyerek kitap okuyabileceğiniz bir kütüphane ve çiçeklerle süslü bir bahçe de bulunuyor.

Peace Boutique Hotel’den Çukurbağ Yarımadası merkezi 2 km, Kaş pazarı 5 km, Kaş Marina 7 km, Küçük Çakıl Plajı ve Büyük Çakıl Plajı 8 km ve Akçagerme Plajı ise 10 km uzaklıkta yer alıyor.

Kaş merkezine 4,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dublex
Dublex Aile Odası
Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Suit
Standart Suit
Deniz
Deniz Manzaralı Aile Odası
Standart
Standart Oda
Suit
Suit Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Aile Odası
Ekonomik
Ekonomik Oda
Suit
Standart Standart
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x