Pataros Hotel

Kaş, Antalya
Pataros Hotel Genel
Pataros Hotel Genel
Pataros Hotel Genel
Pataros Hotel Genel
Pataros Hotel Genel
Image More +21 fotoğraf
Pataros Hotel
Gelemiş Mah. Merkez Sokak No: 55 Kaş, Antalya Kaş, Antalya

Patara Plajı ve Patara Antik Kenti’ne sadece 25 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Pataros Hotel’i sunduğu onlarca aktivite ve konforlu odalarıyla aile, balayı ve arkadaş tatilleri için tercih edebilirsiniz. Deluxe Double, 2 odalı Family Suit, Superior Double ve Junior Suit oda seçenekleri sunan tesisin odaları ise havuz manzaralı balkon, giysi dolabı, çay kahve makinesi, büyük ekran TV ve lüks banyo gibi olanaklara sahip.

Evcil hayvanlarınızla da konaklayabileceğiniz otelin açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzunu kullanabilir, bahçeyi süsleyen hamaklar ve minderlerde keyifle dinlenebilirsiniz.

Bölgede yetiştirilen taze ürünlerle açık büfe kahvaltılar servis eden otelde öğle ve akşam yemeklerinde de A’la Carte olarak taze deniz ürünlerinden Akdeniz mutfağının sevilen lezzetlerine kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz. Havuz barı da alkollü ve alkolsüz içecekler, çay-kahve çeşitleri ve snack atıştırmalıklar ile tüm gün açık.

Kalkan koylarında tekne turları, Patara kum tepelerinde at safarileri, Kaş'ın onlarca dalış noktasında tüplü-tüpsüz dalış gibi pek çok aktiviteye katılabileceğiniz tesiste Saklıkent Kanyonu doğa yürüyüşlerine çıkabilir veya kano ile Kekova batık kentinin üstünde de gezebilirsiniz.

Patara Antik Kenti’ne 25 dakika yürüyüş mesafesindeki Pataros Hotel’den Xanthos Antik Kenti 10 km, Ksantos Antik Kenti 15 km ve Kaputaş Plajı ise sadece 22 km uzaklıkta.

Kaş merkezine 30,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x