Paracas Otelleri Ara

En uygun Paracas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Paracas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Paracas Hakkında

Aynı zamanda El Chaco olarak bilinen Paracas, Peru’nun batı kıyısında yer alan bir kasabadır. Kum fırtınaları ile bilinen Paracas’ın adının anlamı da kum yağmurları anlamına gelir. Kasaba, deniz aslanları, pelikanlar ve Humboldt penguenlerine ev sahipliği yapan ıssız Ballestas Adaları için bir başlangıç ​​noktasıdır. Paracas’a turist akınının başında gelen nedenlerden biri; deniz yaşamını gözlemlemek için Islas Ballestas’a yapılan tekne turlarıdır. Siz de bu turlara katılarak, deniz aslanlarını, yunusları, bebek penguenleri ve çeşitli kuşları görebilirsiniz.

La Mina, Roja, El Raspon, Mendieta plajlarının her birine özel bir gün ayırabilirsiniz. Bisikletli turlar ile karadan ya da özel tekne turlarıyla denizden, plajları keşfe çıkabilirsiniz. Paracas Ulusal Parkı’na yapacağınız iki saatlik üç adadan oluşan turda, Peru’nun Nazca’larına benzeyen, çöldeki geoglifleri de görebilirsiniz. Kaktüs geoglifi önünde poz vermeyi sakın unutmayın.

Peru’nun yerel mutfağının yanı sıra Amerikan, Akdeniz mutfaklarını da bulabileceğiniz Paracas’ta lezzetli ve bol çeşitli alternatifler bulabilirsiniz.

Paracas’ta sıcaklıklar yıl boyunca çok az değişmektedir. Yılın en sıcak döneminde Paracas’a seyahat etmek isterseniz; Şubat, Mart ve Ocak aylarını seçmelisiniz.