Didim Otelleri Ara

En uygun Didim otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Didim otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Didim Hakkında

Aydın’da bulunan Didim; upuzun plajları, tertemiz denizi ve oksijeni bol havasıyla İngilizler başta olmak yabancı ve yerli turistleri ağırlıyor. Antik dönemlerden tarihi kalıntıları ve mavi bayraklı plajları olan Didim’de her şey dahil, ultra her şey dahil, alkolsüz her şey dahil konseptli lüks otellerde konaklayabilirsiniz. Bu Aydın otelleri ve tatil köylerinin yanı sıra uygun fiyatlı butik ve apart oteller de bulunuyor. Ailece keyifli bir tatil için Didim’de bulunan aile otellerini tercih edebilirsiniz.

Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Didim’de bahar ve kış ayları da oldukça sıcak geçiyor. Tatilinizi ilkbahar ve sonbahar aylarında yapabilir, kışın da Didim’in tadını çıkarabilirsiniz. Didim’e en yakın havalimanı, 70 kilometre uzaklıktaki Milas – Bodrum Havalimanı. Bu havalimanından Didim’e gitmek için Bodrum Otogarı’na gidip Didim otobüslerine binebilirsiniz. Didim’e uçakla gitmek için 130 kilometre mesafede bulunan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı da tercih edebilirsiniz. Didim’e ulaşmak için İzmir Otogarı’na gidip Didim otobüslerine binebilirsiniz. Didim’e ülkemizin birçok farklı şehrinden otobüs seferleri de düzenleniyor.

Didim tatilinizde Apollon Tapınağı’nı ve Bafra Gölü Tabiat Parkı’nı gezebilirsiniz. Didim’in merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan Akbük Koyu’na da gidebilirsiniz. Tekne turuna çıkarak Didim’in tüm koylarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca Altınkum’da renkli bir gece hayatı var. Zevkinize uygun birçok disko, bar ve pub bulabilirsiniz.

En Yüksek Oy Alan Didim Otelleri

Otel AdıPuan
Tuntaş Suites Altınkum10
Büyük Anadolu Didim Resort10
Venosa Beach Resort9,2
Ramada Resort Akbük9,0
Palm Wings Beach Resort Didim8,8
Küsmez Butik Otel8,8
Orion Hotel8,4
Esra Hotel & Family Suite8,2
The Roxy Luxury Spa7,7
Didim Beach Resort & Elegance Aqua & Thermal7,0

Didim Galeri

Didim Şehir Rehberi

Didim'de Nerede Kalınır?

Altınkum
Altınkum

Altınkum'un en büyük çekiciliği altın rengi kumları ve sığ denizi ile ünlü plajlarıdır. Denizin sıcaklığı genellikle yaz aylarında oldukça ılıktır. Konaklama açısından da zengin bir çeşitlilik sunan Altınkum'da genelde apart ve resort oteller mevcut.

Altınkum otellerini gör
Akbük
Akbük

Akbük doğa ile iç içe bir tatil arayanlar ve sakin bir atmosferde deniz tatili yapmak isteyenler için harika bir seçenek. Güzel plajları ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilere çeşitli konaklama imkanları vadeden Akbük'te apart oteller, tatil köyleri ve lüks resort otelleri gibi farklı konaklama türleri bulunuyor.

Akbük otellerini gör
Çamlık Mahallesi
Çamlık Mahallesi

Didim merkezine yaklaşık 6 kilometrelik mesafede konumlanan Çamlık Mahallesi,  Apollo Tapınağı ve Didyma Antik Kenti gibi önemli tarihi yerlere oldukça yakın. Birçok konaklama seçeneğinin bulunduğu mahallede apart oteller, pansiyonlar ve şehir otelleri yer alıyor.

Çamlık Mahallesi otellerini gör
Mavişehir
Mavişehir

Mavişehir genellikle kordon boyunca uzanan salaş kafe ve balık restoranları ile gastronomik anlamda yerli ve yabancı turistleri kendine çeken bir lokasyon. Bölgedeki konaklama ise lüks resort oteller ya da apart gibi seçeneklerle her bütçeye hitap edecek türden.

Mavişehir otellerini gör
Yeşilkent
Yeşilkent

Didim civarında nispeten daha sakin ve bütünüyle doğayla iç içe bir ortamda konaklamak isteyenlerin tercih edebileceği bölgelerden. Yeşilkent'te çoğunlukla apart oteller, tatil köyleri ve lüks resort otelleri yer alıyor.

Yeşilkent otellerini gör
Yat Limanı
Yat Limanı

Didim Yat Limanı hem denizcilik tutkunlarına hem de tatilcilere güzel bir atmosfer sunar. Yatlar, restoranlar, gece hayatı ve alışveriş imkanları ile oldukça canlı bir bölgedir.

Yat Limanı otellerini gör

Didim Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Haziran 211,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Didim Seyahat Yazıları

Didim Sıkça Sorulan Sorular

Didim’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Didim’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde The Roxy Luxury Nature, Büyük Anadolu Didim Resort ve Venosa Beach Resort bulunuyor.

Didim'de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Didim'deki popüler ucuz oteller içerisinde Asel Hotel, The Lea Hotel ve Medusa House Hotel bulunuyor.

Didim’de nerede kalınır?

Didim, lüks otellerin yanında uygun fiyatlı apart ve butik otel seçeneklerini de bulabileceğiniz bir tatil noktasıdır. Konaklamak için en çok tercih edilen bölgeleri, Altınkum ve Akbük’tür. Didim’de denize sıfır, çocuklu aile, bebek dostu, İslami temalı oteller arasından size uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

Didim’e en yakın havalimanı hangisidir?

Didim’e en yakın havalimanı, Bodrum Milas Havalimanı’dır ve 90 kilometre uzaklıktadır.

Didim’de gece hayatı nasıldır?

Didim’de eğlenceli bir gece hayatını olduğunu söyleyebiliriz ancak Bodrum, Çeşme ve Alaçatı gibi yerlerdeki kadar çok gece kulübü yoktur. En popüler gece kulübü ise Medusa Club’tır. Ayrıca Sky Bar, Swan Bar, Galaxy Bar, Toy Bar gibi mekanlarda da canlı müzik eşliğinde dans edebilirsiniz.

Apollon Tapınağı nerededir?

Apollon Tapınağı, Didim’in Yenihisar adlı ilçesinde bulunur. Altınkum Plajı’na yaklaşık 4 kilometre uzaklıktadır. Didim’in merkezinden ziyaretçileri tapınağa getiren minibüsler vardır.

Didim nasıl bir yer?

Uzun bir sahil şeridine sahip olan Didim’de sakinliğe doyacağınız bol oksijenli bir tatil yapabilirsiniz. Özellikle İngiliz turistler tarafından oldukça fazla ziyaret edilen Didim’de hem deniz hem de kültür tatili yapabilirsiniz.

Didim’de ne yapılır?

Didim’in denizinin keyfini çıkaracağınız bir tatil geçirirken Bölgede birçok turistin ilgi odağı olan Didim Aquapark’a gidebilirsiniz. Tarihi yerleri keşfedeceğiniz gezinize Didim’in yöresel ürünlerinden satın alabileceğiniz pazarlarda dolaşarak ara verebilirsiniz.

Didim’e nasıl gidilir?

Türkiye’nin birçok şehrinden otobüsle direkt olarak Didim’e gelebilirsiniz. Didim Otogarı, şehir merkezinde bulunduğundan otogardan otelinize kolaylıkla gidebilirsiniz. Didim’e uçakla gelmeyi tercih ettiğinizde İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Dalaman Havalimanı ve Bodrum Milas Havalimanı’nı kullanabilirsiniz. Hangi havalimanını tercih ederseniz edin, uçaktan indikten sonra il ve ilçe merkezlerinde bulunan otogarlara giderek Didim otobüslerine binebilirsiniz.

Didim nerededir?

Ege Bölgesi’nin sınırları içerisinde olan Didim, Aydın’a bağlı bir ilçedir. Didim’in doğusunda Muğla ilinin sınırları, kuzeyinde ise Bafa Gölü vardır.