Özçakır Termal Derman Otel

İhsaniye, Afyon
Özçakır Termal Derman Otel Genel
Özçakır Termal Derman Otel Genel
Özçakır Termal Derman Otel Genel
Özçakır Termal Derman Otel Genel
Özçakır Termal Derman Otel Genel
Image More +8 fotoğraf
Özçakır Termal Derman Otel
Gazlıgöl İhsaniye AFYONKARAHİSAR Gazlıgöl/Afyon İhsaniye, Afyon

Gazlıgöl'ün termal ve şifalı sularıyla dolu kendi özel havuzları ve Osmanlı kurnaları ile donatılmış banyoları bulunan apart ve 1+1 odaları ile ev konforunda ve sağlıklı bir tatil sunan Gazlıgöl Çakır Termal, 26 tane sigara içilmeyen odaya sahip.

Termal olanakların yanı sıra şık mobilyalı salon, ayrı yatak odaları, donanımlı mutfak, mutfak ekipmanları, tam boy buzdolabı, klima, merkezi ısıtma, LCD TV ve ücretsiz kablosuz internet gibi özelliklerle de donatılmış odalarda 24 saat oda servisi de sağlanıyor. Tesis, geniş aileler için büyük havuzlu müstakil villa seçeneği de sunuyor.

Ücretsiz spa merkezinde bay bayan ayrı kapalı termal yüzme havuzları ve çocuk havuzlarını da kullanabileceğiniz otelde Türk hamamı, sauna, buhar odası, soğuk havuz, jakuzi ve masajlar ile de yılın yorgunluğunu atabilirsiniz. Tesiste çocuklar için pek çok eğlenceli aktivite ile bir oyun parkı da var.

Gazlıgöl manzaralı teras restoranında organik ürünlerle lezzetli kahvaltılar tadabileceğiniz tesiste Anadolu ve dünya mutfağından lezzetler, vegan, vejetaryen, glutensiz ve diyet yemek seçenekli öğle ve akşam yemekleri servis ediliyor. Otelde taze meyve suları, bitki çayları ve detoks içecekler sipariş edebileceğiniz havuz ve bahçe kafeleri de gün boyu açık.

İş seyahatleri, seminerler ve eğitimler için hizmet veren tam donanımlı bir konferans ve toplantı salonu da olan otelde ücretsiz otopark ve otogar servisinden de faydalanabilirsiniz.

Afyonkarahisar merkezine 17,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2+1
2+1 Oda
1+1
1+1 Oda
Şehir
Şehir Manzaralı Suit
1+1
Standart Standart

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x