Otello Alacati

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Otello Alacati Genel
Otello Alacati Genel
Otello Alacati Genel
Otello Alacati Genel
Otello Alacati Genel
Image More +40 fotoğraf
Otello Alacati
Yenimecidiye Mah., 3013 Sok.,No:7, Alacati, Cesme Çeşme, İzmir

İzmir Çeşme’de konuklarını ağırlayan tesis, bölgenin mimari dokusuna uygun tasarımlara sahip üç farklı konseptte 8 oda ile hizmet veriyor. Sigara kullanmayan misafirler için bu özellikte odalar uygunluk durumuna göre kullanılabilir.

Tüm odalardan görülebilen Alaçatı manzarasının yanı sıra standart olarak; klima, banyo, saç kurutma makinesi, düz ekran televizyon ve kablosuz internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.

İşletme, çocuklu aileler için uygun, keyifli vakit geçirilebilecek aktivite seçeneklerini kendi özel bahçesinde konuklara sunuyor. Ayrıca birçok konuda sizlere yardımcı olabilecek concierge olanağından yararlanabilirsiniz.

Tatilini gezerek geçirmek isteyenler için oldukça avantajlı bir konumda yer alan Otello Alaçatı; Kirli Çıkı Sanat Galerisi, Alaçatı Pazar Yeri ve Alaçatı Sörf Sahili yakın bir mesafede. Farklı lezzetler tatmak ve Alaçatı'nın meşhur gece hayatını yakından görmek isteyen konuklar için bölgedeki bar, kulüp ve restoranlar 10 dakikalık bir yürüyüşün ardından keşfedilebilir.

Alaçatı merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Cumbali
Cumbali Deluxe Room

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x