Otel Mütevelli

Kastamonu Merkez, Kastamonu
Otel Mütevelli Genel
Otel Mütevelli Genel
Otel Mütevelli Genel
Otel Mütevelli Genel
Otel Mütevelli Genel
Image More +21 fotoğraf
Otel Mütevelli
Hepkebirler Mah. Cumhuriyet Cd. No:46 37100 Kastamonu Merkez/Kastamonu Kastamonu Merkez, Kastamonu

Kastamonu merkezinde yer alan Otel Mütevelli, hem iş seyahatlerinizde hem de kültürel gezilerinizde tercih edebileceğiniz kaliteli bir konaklama deneyimi sunuyor. Kastamonu şehir merkezini ikiye bölen Karaçomak Deresi yakasında bulunan otel, merkezi konumu dolayısıyla hem iş merkezlerinin hem de bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinin ortasında konumlanıyor.

1991 yılında kurulmuş olan Otel Mütevelli, en son 2018 yılında geçirdiği kapsamlı tadilatla kurulduğu günden beri bölge halkına ve şehir dışından gelen misafirlere hatırı sayılır bir konaklama ve yemek tesisi olarak hizmet veren 57 odalı bir işletme. Misafirlerini oda kahvaltı konseptinde ağırlayan otelde sabah kahvaltısı açık büfe kahvaltı olarak servis edilirken akşam yemekleri için otele ait restoranda hem misafirlere hem bölge halkına A la Carte menü ile hizmet veriliyor.

Otelin odalarında misafirler merkezi klima, odaya özel banyo, yağmur duş başlığı, saç kurutma makinesi, çay-kahve seti, kettle, ücretsiz kablosuz internet, Full HD LED TV, uydu yayını, elektronik kasa, minibar gibi konfor öğelerinin keyfini sürebiliyorlar.

İş toplantılarınız için otelde projeksiyon sistemi, kürsü ve ses sistemiyle donatılmış, sinema düzeninde 30, toplantı masası düzeninde 20 kişi kapasiteli bir toplantı salonu da bulunuyor.

Otel Mütevelli’ye Kastamonu Otogarı’ndan 7,1 kilometrelik, Kastamonu Havaalanı’ndan ise 12,8 kilometrelik bir yolculuk sonucunda ulaşılabiliyor.

Kastamonu Merkez merkezine 20,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x