Kalkan Park Otel

Kalkan, Kaş, Antalya
Kalkan Park Otel Genel
Kalkan Park Otel Genel
Kalkan Park Otel Genel
Kalkan Park Otel Genel
Kalkan Park Otel Genel
Image More +24 fotoğraf
Kalkan Park Otel
Kalamar Yolu Üzeri Cumhuriyet Caddesi No:26, 07960 Kalkan/Kaş/Antalya Kaş, Antalya

Beldenin turistik merkezinde yerli ve yabancı tatilcileri ağırlayan Kalkan Park Otel, özellikle yaz döneminde huzur dolu bir deneyim yaşamak isteyenleri cezbediyor. Rahat ulaşılabilir konumu ile misafirlerine kolaylık sunan tesisten plaja, marketlere, yat limanına ve restoranlara dakikalar içinde erişebilirsiniz. Dalaman’da hizmet veren uluslararası havalimanı ise otele servislerle 2 saatlik mesafede.  

Birbirinden konforlu 10 odası bulunan tesiste gün boyunca doğa manzarasını seyredebilirsiniz. Giysi dolabı, düz ekran televizyon ve klima ile döşenen odalarda ayrı mutfak bölümü mevcut. Bu sayede dilediğiniz yemeği keyifle hazırlayabilirsiniz. 

Otelin renkli çiçeklerle çevrelenen yüzme havuzu, hem yüzmek hem de etrafında oturarak harika zaman geçirmek için ideal. Üstelik tesiste konaklamanız boyunca dilerseniz kahvaltınızı da havuz kenarında yapabilirsiniz. 

İslamlar Köyü, Patara Plajı, Mavi Mağara ve Kaş Antik Tiyatrosu gibi yakınlarda bulunan noktaları otelde konaklamanız süresince zorlanmadan keşfedebilirsiniz. Yaz aylarında sefer sıklığı artan minibüsler, tesisin hemen yakınlarından geçiyor. Böylece otelden Kaputaş Plajı ve Kaş’ın merkezine yolculuk da hayli pratik. 

Kalkan merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x