Boutique Class Otel Gümüslük

Bodrum, Muğla
Boutique Class Otel Gümüslük Genel
Boutique Class Otel Gümüslük Genel
Boutique Class Otel Gümüslük Genel
Boutique Class Otel Gümüslük Genel
Boutique Class Otel Gümüslük Genel
Image More +79 fotoğraf
Boutique Class Otel Gümüslük
Yali Mevkii No 28, Gumüslük Bodrum, Muğla

Ege'nin sevilen tatil beldelerinden Gümüşlük’ün Yalı bölgesinde, palmiye ve meyve ağaçları ile çevrili geniş bir yeşil alanda yer alan, iki katlı Ege'ye özgü villalarıyla konforlu bir tatil yaşatan Boutique Class Otel Gümüşlük, zengin butik olanaklarla hem ailelere hem de balayı çiftlerine hizmet veriyor.

36 tane sigara içilmeyen, havuz ve bahçe manzaralı balkonlu odaya sahip tesisin ferah dekorasyonlu odalarında ise mermer zemin, gürültü-ışık geçirmeyen perdeler, şık oturma grupları, uydu TV, ücretsiz internet klima, kaliteli banyo ürünleri, donanımlı banyo ve 24 saat oda servisi gibi özellikler bulabilirsiniz.

Mavi bayraklı ve ince kumlu Gümüşlük Plajı’na sadece 5 dakika yürüyüş mesafesindeki otelin açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzunda da keyifli zaman geçirebilir; çim bahçedeki hamaklar, minderler ve çardaklarda çay ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Bahçe restoranında konuklarına ev yapımı lezzetler ve organik ürünlerle ücretsiz tam kahvaltılar sunan otelde öğle yemeklerinde snack menüler ve salata çeşitleri, akşamları ise taze deniz ürünleri, ızgaralar, Ege zeytinyağlıları, diyet, vejetaryen ve çocuk menüleri tadabilirsiniz.

Beldenin ünlü balık restoranları, eğlence ve alışveriş merkezlerine de çok yakın olan butik otele Milas-Bodrum Havalimanı transfer servisi alarak ulaşabilir, bisiklet-araba kiralama hizmetinden faydalanabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Yürüyerek ulaşabilen Tavşan Adası’na da sadece 5 dakika uzaklıktaki otelde tekne gezileri, dalış turları ve doğa yürüyüşleri ile bölgenin güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz.

Gümüşlük merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Oda (Single Use)
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x