Ota Otelleri Ara

En uygun Ota otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ota otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ota Hakkında

Tokyo’nun güneydoğusundaki Japon şehri Ota, Tama Nehri ve Tokyo Körfezi’yle çevrili. Japonya’nın en büyük havalimanlarından Tokyo Uluslararası Havalimanı (Haneda Havalimanı) ise şehrin sahil bölümünde konumlanıyor.

Tokyo’nun 23 bölgesinden en büyüğü olan Ota hem dünya çapındaki şirketlerin ticaret üssü, hem de yeşil alanlarla ve modern alışveriş merkezleriyle donatılmış bir şehir. Sayısı 150’yi bulan alışveriş caddelerinin ve teknoloji merkezi olarak anılmasının yanı sıra, şehirde Japon tarihini ve geleneksel kültürünü gözlemleyebileceğiniz onlarca mekanla da karşılaşıyorsunuz. Birçok sıfatına ek olarak Ota ‘Hamamlar Şehri’ olarak da anılıyor. Karınca misali çalışan Japonların mesai bitiminde rutin bir yaşam biçimine dönüştürdüğü hamam alışkanlığının en vazgeçilmez adresleri cildi güzelleştiren siyah su kaplıcaları oluyor. Ota’da yarısı siyah su kaplıcası olmak üzere 45 hamam bulunuyor.

Şehirde keşfedebileceğiniz yerler arasında birçok tapınak var ve 700 yıllık bir tarihe sahip Ikegami Honmonji Tapınağı özel bir yere sahip. Asırlar boyunca birçok deprem ve savaş gören tapınak hala etkileyici bir ihtişam taşıyor. 400 yıllık 5 katlı pagodası ve verdiği huzurla şehir rotasındaki en önemli yerlerden olan tapınak Japon geleneklerini de en iyi gözlemleyeceğiniz yerlerden. Kendinizi bir balıkçı köyünde hissedeceğiniz ve iyi şans getirdiğine inanılan bir kumla kutsanacağınız Anamori Inari Jinja Mabedi’de göreceğiniz ilginç yerler arasında.

Japonya denilince ilk akla gelen manzaralardan olan Sakura (kiraz çiçeği) mevsimi, Ota’da bir başka güzellikte yaşanıyor. En gösterişli doğa köşelerinden Senzoku-Ike Gölet Parkı nisan ayında açan kiraz çiçekleriyle muhteşem bir görüntü sergiliyor. Gölde tekneyle gezinmek veya kıyısında piknik yapmak da Ota halkının en sevdiği aktivitelerden. Denizden gelen esintiyi en iyi hissedeceğiniz ve yüzüp güneşlenebileceğiniz plajların olduğu şehir noktası Jonanjima Seaside Park. Şehir dışında birçok rotayla birleşen Tamagawa Bisiklet Yolu ise nehir boyunca sunduğu tabiat manzaralarıyla ‘aşındırın’ diyeceğimiz yollardan. Büyük pazar alanında açık artırmayla meyve sebze satan esnafı, Omori Nori Müzesi’nde ise şehrin eski geçim kaynağı olan deniz yosunlarından yapılmış sanatsal eşyaları görebiliyorsunuz. İleri teknolojili ulaşım ağına sahip şehri metroyla rahatlıkla gezebiliyorsunuz.