Ortahisar Otelleri Ara

En uygun Ortahisar otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ortahisar otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ortahisar Hakkında

Nevşehir’in turistik ilçesi Ürgüp’e bağlı olan Ortahisar, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çoğunluğu Uzak Doğulu olan on binlerce turist ağırlıyor. Peribacaları, yer altı şehirleri ve üzüm bağları ile meşhur Ortahisar’da bulunan Nevşehir otelleri genellikle bölgenin dokusuna uygun inşa edilen yapılardan ve mağaraların oyulmasıyla hizmete açılan yerlerden oluşuyor.

Ortahisar’a hava ve karayolu ile gelmek mümkün. Ankara’ya 295 km, İstanbul’a 760 km, Nevşehir merkeze ise 16 km uzaklıkta olan beldeye otobüsle ulaşmak için Nevşehir Terminali’nde inerek özel servis ve minibüs kullanabilirsiniz. Havayoluyla ulaşım sağlamak için Nevşehir Kapadokya Havaalanı’na inerek transfer hizmeti almanız veya özel servis kullanmanız gerekmekte.

Ortahisar’da büyüleyici Peribacaları’nı hem gece hem gündüz ziyaret ederek farklı manzaraların tadını çıkarın. Ortahisar Kültür Müzesi, Göreme Açıkhava Müzesi, Ortahisar Kalesi ve Vaftizci Yahya Kilisesi tarih sever misafirlerin gözde ziyaret yerlerinden sadece birkaçı. Ihlara Vadisi, Katpatuka Çamur Mağarası ve Güvercinlik Vadisi’ne giderek bölgenin doğal güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Ortahisar otellerinde balayı, romantik, çocuklu aile ve butik temaları bulunuyor. Çoğunlukla oda kahvaltı ya da yalnız oda servisi veren otellerin bazılarında SPA, kapalı havuz, sauna, jakuzi gibi misafirleri rahatlatacak hizmetler de mevcut.

Ortahisar bölgesinin dünyaca ünlü aktivitesi olan sıcak hava balonu turu için otelinize danışabilirsiniz. Sabah gün doğumu ile yapılan balon uçuşu unutulmaz bir deneyim vadediyor. Ayrıca bağcılığıyla ünlü bölgede bağları ve fabrikaları ziyaret ederek tadım yapabilir, bilgi alabilirsiniz.

Ortahisar Galeri

Ortahisar Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Mayıs 211,40 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Ortahisar Sıkça Sorulan Sorular

Ortahisar’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Ortahisar’daki popüler oteller içerisinde Minia Cave Hotel Ortahisar, Exedra Hotel Cappadocia ve Tafoni Houses Cave Hotel bulunuyor.

Ortahisar’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Ortahisar’daki popüler ucuz oteller içerisinde Turkish Cave House, Dilek Kaya Otel ve Castle Inn Cappadocia bulunuyor.