Ordu Otelleri Ara

En uygun Ordu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ordu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ordu Hakkında

Ordu Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nde yer alan ve Karadeniz’e kıyısı olan bir kenttir. 1920 senesinde bağlı bulunduğu Trabzon’dan ayrılarak il olan Ordu, 730 binden fazla nüfusa sahiptir. Son derece tarihi bir kent olan Ordu, M.Ö. 400 yılından önce şehir merkezinin 5 km kadar dışında kalan ve halk arasında Bozukkale olarak bilinen “Kotyora” adıyla kurulmuştur. Kent, Boztepe, Teleferik ve Ulugöl gibi yerlerin dışında gezilip görülecek birçok doğal varlığa, kaleye, müzeye ve tarihi yapıya sahiptir.

Orta Karadeniz’de konumlanan Ordu’nun, kuzeyini Kuzey Anadolu Dağları’nın kıyı sıraları kaplamaktadır. Kentin en yüksek tepesi Aşut Obası’ndaki Gönderiç Tepesi’dir. Ordu’nun ekonomisi ise büyük oranda tarıma dayanmaktadır. Kent Türkiye fındık üretiminin %51’ini sağlamaktadır. Sanayisi fazla gelişmemiş olmasına karşın dalında tek sayılabilen laminant parke fabrikası ile çikolata ve fındık fabrikası, bu şehirde yer almaktadır. Kent ayrıca zengin bir turizm potansiyeline sahiptir. Ordu’da kıyı turizmi, yayla turizmi, yamaç paraşütü ve trekking gibi etkinliklere olanak sağlayacak unsurlar vardır.

Şehrin, yemyeşil tepelerin ve Karadeniz’in muhteşem manzaralarına sahip olan Boztepe, her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle sonbaharda yaprakların sararması neticesinde harika bir renk armonisinin meydana geldiği Ulugöl ise kentin mutlaka gezilip görülmesi gereken bir diğer yeridir. Şehirde ayrıca Ohtamış Şelalesi, Perşembe Yaylası, Ünye Kalesi, Gölköy Kalesi, Paşaoğlu Konağı ve Efirli Plajı gibi gezilecek yerler de vardır. Ordu hava ulaşımı Ordu-Giresun Havalimanı ile sağlanabilmektedir. Havalimanı, şehir merkezine yaklaşık 17 km gibi yakın bir mesafede yer almaktadır. İstanbul – Ordu arası uçuşlar ise aktarmasız uçuşlarda yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir.

Ordu Galeri

Temalarına Göre Ordu Otelleri

Ordu Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Ref İnn Hotel
Ref İnn Hotel

“Her şey çok güzeldi ama kahvaltı daha çeşit olabilirdi onun dışında patates kızartmaları çok kötüydü inanılmaz sert onun dışında herş...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Sinema Hotel
Sinema Hotel

“Harika 2 gün geçirdik . Guler yüzlü personeli ve rahatligi için içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Yason Blue Hotel
Yason Blue Hotel

“öncelikle ilgi ve olanaklar için teşekkür ederi ben özel bir şirkette genel müdür olarak görev yapmaktayım otel tanıtım konseptine g...”

9,3 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Kubaliç Hotel Spa
Kubaliç Hotel Spa

“Odaları gayet temizdi memnun kaldım, teşekkürler”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Derin Deniz Boutique Hotel & Restaurant
Derin Deniz Boutique Hotel & Restaurant

“Genel olarak memnun kaldım, fakat geliştirilmesi gereken şeyler var.”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Pikola Butik Otel
Pikola Butik Otel

“Güzel bir otel tavsiye ederim...”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Ortel Inn
Ortel Inn

“Televizyonumuz çalışmıyordu hemen ilgilenip problemi çözdüler çok nazik davrandılar ve bize ikramlarda bulundular çok teşekkür ediyor...”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Fatsa Termal & Spa Otel
Fatsa Termal & Spa Otel

“Temizlik hizmet doğası çok hitap etti bize.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Egas Hotel
Egas Hotel

“Güzeldi.”

6,0 Keyifli
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Aktuğ Otel Elegance
Aktuğ Otel Elegance

“Otelin konumu güzel denize karşı odası temiz.”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Ordu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Temmuz 1265,30 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Ordu Seyahat Yazıları

Ordu Sıkça Sorulan Sorular

Ordu’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Ordu’daki popüler 5 yıldızlı oteller arasında Radisson Blu Hotel ve Ramada Resort By Wyndham Ünye yer alıyor.

Ordu’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Ordu’daki popüler ucuz oteller arasında Kubaliç Hotel Spa, Pikola Butik Otel ve Egas Hotel yer alıyor.

Ordu’da ne yenir?

Ordu’da, Galdirik kavurması (Ispıt otu), pazı mücveri, hamsi köftesi, fındıklı un helvası, taze bezelye kayganası ve Gilik peyniri gibi yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. 

Ordu’dan ne alınır?

Ordu’dan alabileceğiniz şeylerin başında fındık geliyor. Bunun yanı sıra el işi kilim, heybe ve yazmalar, sepet, baston, ahşap heykel ve biblo gibi ürünler satın alınabilir.

Ordu’nun neyi meşhur?

Ordu, fındık yetiştiriciliği ile ünlü bir şehirdir. Karadeniz'de fındık denildiğinde akla ilk gelen şehirler Ordu ve Giresun'dur. Dolayısıyla Ordu'nun fındığı meşhur. 

Ordu’da gezilecek yerler nereler?

Ordu’da, Boztepe, Boztepe Teleferik, Perşembe Yaylası, Etnografya Müzesi, Taşbaşı Kilisesi, Ulugöl Tabiat Parkı, Çambaşı Yaylası, Ohtamış Şelalesi ve Kurul Kalesi gibi gezip görülmesi gereken birçok yer bulunuyor.

Ordu hangi illere yakın?

Karadeniz Bölgesi'nin doğu bölümünde yer alan Ordu, başta Giresun olmak üzere, Samsun, Trabzon ve Rize gibi şehirlere oldukça yakın.

Ordu’da havalimanı var mı?

Evet, Ordu’da, Ordu-Giresun Havalimanı bulunuyor. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, 2015 yılından beri hizmet veriyor.

Ordu’ya ne zaman gidilir?

Ordu, yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Ancak Ordu seyahati için en ideal dönem ilkbahar ve yaz ayları olacaktır.

Ordu’daki otellerde hangi imkanlar bulunuyor?

Ordu’da her bütçeye uygun bir otel bulmak mümkün. Otellerin sahip olduğu olanaklar bütçeye göre değişiklik gösteriyor. Bununla birlikte Ordu’daki otellerin pek çoğunda, deniz manzaralı oda, otopark, oda-kahvaltı, restoran ve ücretsiz internet erişimi gibi imkanlar bulunuyor.