Dunedin Otelleri Ara

En uygun Dunedin otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Dunedin otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Dunedin Hakkında

Üniversite şehri olarak bilinen Dunedin, Yeni Zelanda’nın sınırları içerisinde bulunan Güney Adası'nın ikinci büyük şehri olarak faaliyet gösterir. Otago Yarımadası’nda yer alan Dunedin’de farklı türde üretim yapan çikolata fabrikası ve Yeni Zelanda'nın tek viski fabrikası bulunur.

Ayrıca Yeni Zelanda'nın ilk botanik bahçesi ve ilk üniversitesi bu şehirde kurulmuş. Tipik bir Akdeniz iklimine sahip olan Dunedin, genel olarak sıcak bir havanın etkisi altındadır. Yazları oldukça sıcak ve az yağışlı olurken, kış ayları ise ılık ve yağışlı olarak seyreder. Dunedin tarihi dokusu ve kültürel etkinlikleriyle dikkat çekici bir konumdadır. Otago Museum, Toitū Otago Settlers Museum, Dunedin Public Art Gallery, Dunedin Public Libraries, Hocken Library, Botanic Garden, Dunedin Chinese Garden, Woodhaugh Gardens , All Saints Church ve First Church gibi önemli eserleri görmeniz, Dunedin şehrinin kültürel ve mimari yapısını kavrayabilmeniz için oldukça önemli.

Dünyaca ünlü mutfakların yer aldığı Dunedin yemek kültüründe ayrıca Fast-Food kültürü de epey yayılmıştır. Asya, Avrupa ve Hint mutfaklarının yoğun etkisinin görüldüğü kent merkezinde farklı sunum teknikleri kullanılır. Şehir genelinde yer alan alışveriş merkezlerinde her türlü markanın ürünü rahatlıkla bulunur. Şehir genelinde farklı bir eğlence anlayışı mevcut. Ulaşım ağı oldukça gelişen Dunedin Havalimanı birçok ülkeye direk ulaşım imkânı sağlar.