Oberstdorf Otelleri Ara

En uygun Oberstdorf otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Oberstdorf otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Oberstdorf Hakkında

Oberstdorf Almanya'nın güneyinde, Avusturya ile sınır komşusu olan bir şehir. Kent bir kayak merkezi olarak kabul edilse de doğa yürüyüşü ve dağ tırmanışı başta olmak üzere birçok doğa sporunu yapmaya elverişli bir coğrafyaya sahip.

Oberstdorf etrafını çevreleyen dağlarla müthiş bir doğa manzarası sunuyor. Çevresinde dağlar kadar irili ufaklı çok sayıda göl ve göletler de bulunuyor. Bisiklet kullanımı oldukça yaygın ve bu doğal ortamda son derece keyifli bir aktivite olarak rağbet görüyor. Yamaç paraşütü de kentte sevilerek yapılan sporlardan.

Şehir merkezindeki eski kilise Oberstdorf'un simgesi konumunda bulunuyor ve kentin hemen her noktasından görülen uzun çan kulesi bir çeşit kılavuz olarak yol gösterici rol üstleniyor. At. Sebastian Şapeli zengin bir sanat koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 500 yıllık geçmişi ile St. James Şapeli de görülmeye değer yerlerden.

Oberstdorf özellikle yaz aylarında olmak üzere yılın her dönemi yağış alan bir şehir. Serin bir iklimi var ve yaz aylarında sıcaklık 20 dereceye kadar yükselse de ortalama 15 derece civarında ölçülüyor. Kış ayları ise kente kayak merkezi unvanı kazandıracak oranda soğuk ve bol kar yağışlı geçiyor.