Pasig Otelleri Ara

En uygun Pasig otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Pasig otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Pasig Hakkında

Filipinler’deki Metro Manila’yı oluşturan en büyük şehirlerden biri olma özelliğini taşıyan Pasig, ülkenin doğusunda konumlanıyor. Quezon ve Mandaluyong şehirleriyle sınırlarını paylaşan Pasig’in doğusunda da Rizal eyaletindeki Cainta yer alıyor. Kuzeyinde ise Filipinler’in en gelişmiş kentlerinden olan Marikina bulunuyor. Filipinler’in en hızlı büyüyen, ticaret ve finans merkezi haline gelen Ortigas Center'a da ev sahipliği yapan Pasig, refah seviyesinin yüksek olması nedeniyle de yerliler tarafından tercih edilen bir yerleşim yeri.

Pasig kentinin en görkemli taş yapılarından olan Pasig Katedrali, şehir merkezinde yer alıyor ve tarihi 1700’lü yıllara kadar uzanıyor. Şehrin tam kalbinde yer alan Pasig Kent Müzesi ise şehir merkezine sadece birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Philippine Stock Exchange’in çok yakınında yer alan Lopez Memorial Müzesi’nde de çok sayıda Filipinli heykeltıraşın eserleri sergileniyor. Aynı zamanda “Taş Ev” olarak da adlandırılan Bahay na Tisa’nın mimari özelliklerine hayran kalmamak elde değil.

Barangay Ugong'da bulunan Metrowalk oteli, şehrin turistler tarafından en çok tercih edilen konaklama tesisi. Bunun en önemli nedeni de otelin lüks alışveriş merkezleri ve eğlence mekanlarının çok yakınında yer alıyor olması. Pasig’in en kalabalık yeri olan Barangay Ugong'daki Tiendesitas, Pasig’de alışveriş der demez akla ilk gelen yer. Tipik Filipinler evlerini görebileceğiniz bu eşsiz yerde otantik bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sadece alışveriş değil, Filipinler’in en leziz sokak atıştırmalıklarını da burada bulmak mümkün.

Pasig’de Filipinler mutfağına özgü lezzetler tadabileceğiniz sayısız restoran, kafe ve lokanta bulunuyor. Ado's Panciteria adlı lokantada çok uygun fiyata sıra dışı lezzetler tadabilirsiniz. 50 yıl önce kurulan bu küçük işletme şehrin tam merkezinde yer alıyor. Barangay Kapitolyo’daki Cafe Juanita ise antika eşyalarla dizayn edilmiş, Asya ülkelerinin mutfaklarından lezzetler sunan şık bir kafe. Son olarak 1919’dan beri hizmet veren Dimas-alang fırınında sobada pişen sıcacık ekmeklerle kahvaltı yapabilirsiniz. Fırının en çok tercih edilen spesiyallerinden biri de “di ko akalain”.