Noche Otel

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Noche Otel Genel
Noche Otel Yeme / İçme
Noche Otel Aktiviteler
Noche Otel Aktiviteler
Noche Otel Aktiviteler
Image More +18 fotoğraf
Noche Otel
Alaçatı, 2078. Sk. No:6, 35930 Çeşme/İzmir Çeşme, İzmir

Alaçatı’ya özgü mavi, kırmızı ve beyaz boyalı taş bir konakta hizmet veren ve doğal güzellikler arasında tatil yapabileceğiniz Noche Otel, 15 şirin odasıyla aile ve arkadaşlarla çıkılan tatiller için ideal. Alaçatı Marina’ya ve eğlence merkezlerine kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelde çardaklar, minderler ve hamaklarla süslü geniş bir bahçe bulunuyor. Konuklarının Alaçatı’yı gezmesi için bisiklet sunan butik otelde el yapımı vintage mobilyalar, el işi süslemeler ve konforlu yataklara sahip, bahçe manzaralı odalar bulabilirsiniz.

Bahçe restoranında yöreye özgü köy kahvaltıları tadabileceğiniz butik otelin restoranında ise taze malzemelerle hazırlanan geleneksel Türk ve Ege mutfağı yemekleri sunuyor. İsteğe bağlı olarak glutensiz, diyet ve çocuk menüleri de servis eden otelin bahçe kafesinde de gün boyunca sıcak-soğuk içecekler ve hafif yemek menüleri bulabilirsiniz.

Bahçesinde düğün organizasyonları ve özel davetlerin gerçekleştirildiği otelde her alanda kablosuz internet kullanabilir ve ücretsiz otoparktan faydalanabilirsiniz.

Evcil hayvan dostu da olan Noche Otel’den Alaçatı Marina 15 dakika, Ilıca Plajı 30 dakika ve Aqua Toy City ise 40 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Alaçatı merkezine 1,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Standart Standart
Delux
Delux Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x