Nobel Hotel

Mersin Merkez, Mersin
Nobel Hotel Genel
Nobel Hotel Genel
Nobel Hotel Yeme / İçme
Nobel Hotel Yeme / İçme
Nobel Hotel Yeme / İçme
Image More +17 fotoğraf
Nobel Hotel
Istiklal Caddesi No:73 Mersin Merkez, Mersin

Konuklarını Mersin’in tarihi merkezinde ağırlayan Nobel Hotel, sahile yakın konumu ile her daim keyifli ve konforlu bir deneyim sunuyor. Şehrin turistik çekim noktalarına kolayca ulaşma olanağı sağlayan tesis, otobüs ve minibüs duraklarına sadece yürüme mesafesinde. Bu sayede hem iş hem de turistik gezi odaklı seyahatlerinizde rahatlıkla oteli tercih edebilirsiniz. 

Tesisin dinamik dekorasyonu ile dikkat çeken odalarında bilgisayarınızı yerleştirebileceğiniz çalışma alanı, düz ekran televizyon, uydu yayını, çay-kahve hazırlama seti, su ısıtıcı ve mini soğutucu mevcut. Ayrıca otelin bazı odalarında jakuziden de yararlanabilirsiniz. 

Tesisin restoran ve kafe bölümü, zengin seçenekli sabah kahvaltısının tadını çıkarmak veya gün boyunca enfes lezzetlerden atıştırmak için son derece uygun. Daha farklı alternatifler aradığınızda ise otelin çevresinde bulunan birbirinden cazip mekanları keşfedebilirsiniz.

Kentte gerçekleştirmeyi planladığınız organizasyonlarınızda tesisin toplantı ve balo salonlarını kullanabilirsiniz. Üstelik otelde tüm misafirler ücret ödemeden kablosuz internet bağlantısından faydalanabilirler. 

Mersin Merkez merkezine 21,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x