Cannes Otelleri Ara

En uygun Cannes otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Cannes otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Cannes Hakkında

Fransız Rivierası‘nın en güzel şehirlerinden olan Cannes, adını film festivali ile duyurmuştur. Güney Fransa‘da yer alan Fransız Rivierası'nın en önemli merkezlerinden olan şehir, yaz aylarında yapılan festivaller ve çeşitli etkinliklerle de turistlerin ilgisini çeker. Cannes Film Festivali, dünyada en çok ilgi gören festivallerin başında gelir.

Şehirde Cannes Film Festivali'nin yanı sıra plajlarının güzelliği sayesinde yaz sezonu çok hareketli geçer. Özellikle bu dönemde Cannes, ciddi bir araç ve yaya trafiğine maruz kalır. Şehirde gezilecek yerler arasında ilk sırada gelen turistlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği Cannes Film Festivali'nin de gerçekleştiği festival binasıdır. Şehirde her mevsimin kendine has bir güzelliği var. Bununla birlikte Cannes ziyaretinizi yaz aylarında gerçekleştirirseniz, güneşin ve sıcak yaz günlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Sahil boyunca uzanan plajların ücretli olduğunu ve rezervasyonsuz girişin çok kolay olmadığını da hatırlatalım.

Yeme içme konusunda da haklı bir üne sahip kentten Fransız yemeklerinin ve şarabının da tadına bakmadan ayrılmayın. Fransız usulü et sote ve çikolatalı mus denenmesi gerekenler arasında ilk sıralarda geliyor. Lezzeti bol Fransız restoranlarında yemek yiyebilmek için de rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Bu güneşli ve güzel şehirde ayrıca sadece Fransız değil, başta Uzak Doğu olmak üzere dünyanın önde gelen mutfaklarından lezzetleri de tatmanız mümkün.

Cannes Galeri