Negril Otelleri Ara

En uygun Negril otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Negril otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Negril Hakkında

Negril, Jamaika’ da bulunan, Westmoreland ve Hannover mahallerine ayrılmış küçük bir tatil şehri. Şehirde ilk ziyaret edeceğiniz yerlerden birisi Negril Cliffs. Burada kayalıkları, kayalıklardan oluşan mağaraları ve tüplü, şnorkelle dalış yapan insanları görebilir, tertemiz suda yüzebilirsiniz. Tekne ile gezip gün batımını izleyebileceğiniz ve eşsiz manzaranın resimlerini çekmek için sabırsızlanacağınız bu yerde akşam yemeği yiyebileceğiniz güzel restoranlar ve Rick’s Cafe bulunuyor. Seven Mile Beach ise beyaz kumlu, çevresinde otellerin bulunduğu sakin bir plaj.

Okyanusun ortasında bulunan ve tekneyle 25 dakikada ulaşabileceğiniz Floyd's Pelican, canlı müziği ve manzarasıyla sizi kendine hayran bırakacak bir bar. Barney's Hummingbird Garden ise içinde sinek kuşları ve doktor kuşlarının etrafta dolaştığı küçük ama hoş bir bahçe.

Ayrıca, Negril restoranlarında, balık çeşitlerini denemenizi tavsiye ederiz. Şehirde, havalimanının yakınlarında da oteller bulunuyor. Tropikal iklimin hâkim olduğu ve yılın her dönemi yağış alan bu şehre gelirken yağmurluklarınızı unutmamanızı tavsiye ederiz.