Naz Hotel Göcek

Göcek, Fethiye, Muğla
Naz Hotel Göcek Genel
Naz Hotel Göcek Genel
Naz Hotel Göcek Genel
Naz Hotel Göcek Genel
Naz Hotel Göcek Havuz
Image More +19 fotoğraf
Naz Hotel Göcek
Göcek, 48310 Fethiye/Muğla Fethiye, Muğla

Fethiye’ye bağlı Göcek beldesinde konuklarını ağırlayan otel, toplamda 14 odaya sahip. 600 metrekarelik bir alan içerisinde; rengarenk çiçekler ve meyve ağaçlarıyla birlikte konforlu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Her biri farklı özellikler donatılan odalarda standart olarak; klima, televizyon, mini bar, kasa ve kablosuz internet özelliği mevcut.

Her sabah ücretsiz kahvaltı olanağının yer aldığı otel, ortak oturma alanları ve havuz kenarında bar bulunduruyor. Misafirler ücretsiz otoparkta araçlarını muhafaza edebilir. İsteğe bağlı ücretli havaalanı transfer desteği de tesis içerisinde mevcut. Ayrıca araç kiralama olanağından da yararlanabilirsiniz.

Tatil boyunca eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için birçok aktivitenin yer aldığı Naz Hotel Göcek, masa oyunları, bisiklet ve havuz imkanına sahip. Bölgeyi keşfetmek isteyenler için plaja yürüme mesafesinde bulunan işletme, birçok restoran, kafe ve bara 10 dakika uzaklıkta. Ayrıca Dalaman Havalimanı işletmeye 15 kilometrelik bir noktada.

Göcek merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x