Nathalie

Rodos (şehri), İksia Plajı
Nathalie Genel
Nathalie Genel
Nathalie Genel
Nathalie Havuz
Nathalie Havuz
Image More +13 fotoğraf
Nathalie
Sotiros, 65 Rodos (şehri), İksia Plajı

Nathalie Hotel; avantajlı konumu, güler yüzlü personelleri ve samimi atmosferiyle misafirlerini kusursuz biçimde ağırlıyor. Ege'nin masmavi sularına yalnızca birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde konumlanan otel harika bir konumun yanı sıra birçok modern olanağı da sunuyor. Hayal ettiğiniz tatili yaşamanız için doğru adres olan otel bölgeyi keşfetmek için de iyi bir başlangıç noktası.

1986 yılından beri hizmet veren otel Yunanistan'ın otantik dokusuyla uyumlu mobilyalarla döşenmiş. Otelde konaklamanız için uygun genişlikte bir oda tercih edebilirsiniz. Otelin bütün odaları konforunuz için özenle hazırlanmış. Her odada güneş ışığının aydınlattığı güzel balkonlar yer alıyor. Otelin her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanarak işlerinizi halledebilirsiniz. 

Otelin aydınlık ve ferah restoranında her sabah servis edilen kahvaltılar mevsimlik ve yerel ürünlerle hazırlanıyor. Leziz hamur işlerinin sunulduğu restoranda keyifli anlar geçirebilirsiniz. Otelde gün içinde birçok atıştırmalığı tadabileceğiniz bir bar da bulunuyor. 

Otelin yeşilliklerle ve mis kokulu çiçeklerle dolu bahçesinde bulunan havuzda gün boyu suyun tadını çıkarabilirsiniz. Havuz kenarındaki şezlong ve gölgelikler dinlenebilmeniz için her an hazır bekliyor. Buhar odası sayesinde otelden rahatlamış ve gevşemiş olarak ayrılacaksınız.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Konfor 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Standart Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x