Narr Hotel

Kaş, Antalya
Narr Hotel Genel
Narr Hotel Genel
Narr Hotel Genel
Narr Hotel Genel
Narr Hotel Deniz
Image More +11 fotoğraf
Narr Hotel
Küçükçakil Mahallesi. Hükümet Caddesi Kaş, Antalya

Antalya’nın huzurlu tatil rotası Kaş’ta konumlanan Narr Hotel, özellikle sakinlik ve dinlenme hayali kuranlar için doğru adres. Merkezi konumuyla ziyaretçilere erişim kolaylığı sunan tesise Kaş Otogarı’ndan dakikalar içinde ulaşabilirsiniz. Dalaman Havalimanı’ndan otele özel servislerle yapılan yolculuk ise yaklaşık 2 saat kadar zaman alıyor. 

Tesisin Akdeniz manzarasına açılan toplam 15 odası mevcut. Misafirlerin konforu gözetilerek dekore edilen odalarda uydu yayınlı televizyonun yanı sıra klima, ücretsiz kablosuz internet hizmeti ve duş bulunuyor. Üstelik otelin odalarından dilediğiniz an doğrudan balkona çıkabilirsiniz. 

Yaz döneminde tesisin 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan özel plajından yararlanabilirsiniz. Beldenin diğer popüler plajları ve muazzam koyları ise otel konuklarının serinlemek adına tercih edebilecekleri seçenekler arasında. 

Tesisin restoranında sabahları tatilcileri bekleyen enfes kahvaltıyla güne hazırlanabilirsiniz. Ayrıca otelin manzaraya hakim terasında dinlenerek içeceğinizi yudumlamanın tadına varabilirsiniz.

Kaş merkezine 0,8 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x