Shizuoka Otelleri Ara

En uygun Shizuoka otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Shizuoka otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Shizuoka Hakkında

Coğrafi olarak Kyoto ve Tokyo arasında konumlanan Shizuoka, 700 bine yaklaşan nüfusu ile Japonya’nın önde gelen turistik yerleşimlerinden. Özellikle Güney Kore, Çin ve Tayvan’dan gelen turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Shizuoka ayrıca aynı isimli prefektörlüğün başkenti. Fuji Dağı’nın yakınlarında bulunan şehre hem tırmanış hem de dağın göz kamaştıran manzarasını izlemek için rotanızı çevirebilirsiniz. Shizuoka ve civarında Japonya’nın en lezzetli çaylarından bazıları yetiştiriliyor. Üstelik dilerseniz bahçelere düzenlenen turlardan yer ayırtarak uzun süredir devam eden çay toplama seremonisinin parçası haline gelebilirsiniz.  

Shizuoka denince akıllara kazınan diğer şey ise kuşkusuz plastik modeller. Son derece ayrıntılı tasarlanan bu modellerin üretimine şehirde daha yakından şahitlik etme fırsatı bulmanız olası. Ziyaretçiler plastik modellerin elde edilme aşamalarını görebilir ve beğendikleri seçenekleri satın alabilirler. Ayrıca dünyanın en meşhur piyano üreticilerinden biri de Shizuoka’da yer alıyor. Gezegenin dört bir yanından müzik aşıklarını çeken bu yerde göz kamaştıran ahşap piyanoların arasında gezebilirsiniz. 

Shizuoka ve yakın çevresine seyahat ettiğinizde özellikle yabancı turistler arasında son derece popüler olan alışveriş turlarını da atlamayın. Binlerce metrekarelik alan üzerinde pek çok markaya ait mağazalar yer alıyor. Ayrıca bölgede alışverişten yorulup mola vermek istediğinizde gelebileceğiniz son derece keyifli kafeler mevcut. Shizuoka gezilerini ilginç hale getiren diğer bir detay ise kuşkusuz şehrin meşhur meyve bahçesi. Burada çilek, şeftali, elma, kivi ve böğürtlen gibi meyvelerin hoş kokuları arasında dolaşarak istediğinizi tadabilirsiniz. Şehirde ayrıca turistlerin ilgisini çeken nostaljik tren gezilerine katılmak hayli keyifli aktivitelerden. Eski lokomotiflerle gerçekleşen gezilerde özellikle yaz ayları boyunca muazzam manzaraları seyrederek yol alabilirsiniz. Üstelik Shinkanaya ve Senzu arasında çalışan trenlere Shizuoka istasyonundan kolaylıkla binmek mümkün.