Murat Apart Hotel

İçmeler, Marmaris, Muğla
Murat Apart Hotel Genel
Murat Apart Hotel Genel
Murat Apart Hotel Genel
Murat Apart Hotel Havuz
Murat Apart Hotel Havuz
Image More +14 fotoğraf
Murat Apart Hotel
Golenye Mah. Gazi Ekrem Kaz Cad. No:22 Icmeler Marmaris Marmaris, Muğla

Murat Apart Hotel, Marmaris’in en güzel plajlarından İçmeler Plajı yakınında geniş ve konforlu apart odalarıyla konuklarına hizmet sunuyor. 30 tane apart dairesi bulunan otelde her oda, son derece donanımlı bir şekilde dizayn edilmiş. Ayrı oturma alanları, ayrı mutfak, kanepe, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, yemek masası, klima ve 24 saat sıcak su bulabileceğiniz odalarda uydu kanallı TV ve ücretsiz kablosuz internet gibi olanaklar da var.

162 m2 açık bir yetişkin havuzu ve bir çocuk havuzu bulunan tesis, denizin tadını çıkaracağınız plaja da 500 metre uzaklıkta. Havuz barı ve bahçe restoranı bulunan otel, isteğe bağlı olarak misafirlerine kahvaltı ve yemek servisi de sunuyor. Çocuklar için geniş oyun alanları ve kütüphane de sağlayan apart otelin ücretsiz otopark, çamaşırhane ve 24 saat resepsiyon hizmetleri de bulunuyor.

Murat Apart Hotel’den İçmeler Plajı 5 dakika, Marmaris merkezi 15 dakika, Mallmarine AVM 30 dakika, Marmaris Plajı ve Marmaris Dolphinarium Aquapark ise sadece 45 dakika uzaklıkta.

Marmaris merkezine 7,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik Oda
4
4 Kişilik Oda
Room
2 Tek Yataklı Oda
Room
1+1 Havuz Manzaralı Apart Oda
Room
Standart Standart
Room
Havuz Manzaralı Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x