Moda Otelleri Ara

En uygun Moda otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Moda otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Moda Hakkında

Moda, İstanbul’un Kadıköy ilçesinin semtlerinden biridir. Her sokağından deniz manzarası görülebilen, renkli evleri ve yokuşları ile Moda, aynı zamanda bir kafeler haritası çıkartılabilecek kadar çok mekan çeşitliliğine de sahiptir. Moda’yı ister Kadıköy sahilden yürüyerek, isterseniz de Kadıköy’den nostaljik tramvaya binerek keşfetmeye başlayın, bu semt sizi her şekilde şaşırtacak ve mutlu edecektir. Nostaljik tramvay ile Moda’nın en tepesine kadar çıkıp, Moda Burnu’ndan yürüyerek semti keşfedebilirsiniz. Geniş sahili ve çay bahçeleri ile Moda Burnu’nda bir mola verebilir, daha sonra semtin meşhur dondurmacıları ve waffle dükkanları ile gezinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Moda’da ziyaret edebileceğiniz yerler arasında Barış Manço Evi Müzesi ilk sırada yer alır. Barış Manço’nun yaşadığı ve eserlerini yazdığı evde, Barış Manço’nun sanatçı kimliğinden çok daha fazlasını görebilirsiniz.

 Barış Manço Evi’nden biraz yürüyüp sahile çıktığınızda, sahilde yürüyüş yapmayı ve Moda İskelesi’ni görmeyi de mutlaka listenize eklemelisiniz. Ayrıca Moda el işçiliği yüksek köşkleri ile de ünlüdür. Moda yürüyüşünüz sırasında yolunuzu Şair Latif Sokak tarafına düşürürseniz, bu köşklerden birini görme imkanı yakalayabilirsiniz. Moda Caddesi’nin sonunda yer alan antikacıları da mutlaka gezmelisiniz. Moda’da uğrayabileceğiniz yerler arasında Bahariye’de bulunan Süreyya Operası da yer alıyor. Buraya girerek içerideki koleksiyonları görebilir ve dönemsel programlarını izleme şansı bulabilirsiniz. Moda’daki kültür turunuzu uzatmak isterseniz, Rexx Sineması’na ve Moda Sahnesi’ne de mutlaka uğramalısınız. Semtin en ünlü mekanlarından Ali Usta’nın dondurmalarından yemeden Moda'dan ayrılmamalısınız. Moda’ya, Kadıköy’den yürüyerek ya da tramvaya binerek kolayca ulaşabilirsiniz. Moda'da bulunan Kadıköy otelleri, İstanbul'u keşfetmeniz için gayet merkezi noktalarda konumlanmışlar. 

Moda Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.