Miramar Pansiyon

Kaş, Antalya
Miramar Pansiyon Genel
Miramar Pansiyon Genel
Miramar Pansiyon Genel
Miramar Pansiyon Genel
Miramar Pansiyon Genel
Image More +26 fotoğraf
Miramar Pansiyon
Gokseki Mahallesi No:63 Kaş, Antalya

Akdeniz manzarasına hakim konforlu odalarıyla tatilcileri cezbeden Miramar Pansiyon, ev rahatlığı vadeden atmosferiyle beğeni kazanıyor. Tamamı denizi gören 6 odasıyla hizmet veren tesiste Meis Adası’nı seyrederek keyifli anlara şahitlik edebilirsiniz. 

Otelin gün ışığı alan ferah odalarında misafirlerin dizüstü bilgisayarlarını ve diğer değerli eşyalarını bırakabilecekleri kasa mevcut. Tesisin odalarında ayrıca cep telefonunuzu şarj edebileceğiniz üniteler, klima ve mini buzdolabı yer alıyor.

Otelin enerji veren bahçesinde gün boyunca dinlenerek huzurla dolduğunuzu hissedebilirsiniz. Tesisin kütüphanesi ise tatilde okumaktan vazgeçemeyenleri mutlu edecek seçenekler sunuyor. 

Otelde sabah kahvaltıları özel olarak seçilen lezzetlerle renkleniyor. Tesiste hazırlanan günlük menüler, misafirlerle birlikte belirleniyor. Bu sayede tatil esnasında meydana gelebilecek rahatsızlıkların önüne geçilmesi amaçlanıyor. 

Dalaman Havalimanı’na yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta bulunan otelin Antalya Havalimanı’na mesafesi 190 kilometre. Tesiste her iki havalimanından da misafirler için ücretli transfer hizmeti sağlanıyor.

Kaş merkezine 4,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Kimliksiz giriş kabul edilmemektedir.

Yakınındaki Oteller

x