Gurgaon Otelleri Ara

En uygun Gurgaon otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gurgaon otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gurgaon Hakkında

Yeni Delhi'nin güneybatısında sakin bir banliyö olan Gurgaon, Hindistan’ın en hızlı büyüyen şehirleri arasındadır. Fortune’in ilk 500 listesine giren birçok finans ve teknoloji şirketinin burada şubeler kurmasıyla güçlü bir merkez haline gelen Gurgaon, keşfedilecek çok şey barındırıyor. Bollywood’un şaşaalı dünyası ilginizi çekiyorsa, ilk durağınız Kingdom of Dreams olabilir. Nautanki Mahal ve Hint mitolojisine dayanan tiyatro gösterileri sergileyen Showshaa Tiyatrosu’nu izleyebilirsiniz. Ayrıca, Gully Kültürü adında farklı bir sergi alanında; el sanatlarını inceleyebilir, hediyelikler seçebilir ve Hindistan’ın farklı bölgelerinden geleneksel yemekleri tadabilirsiniz. Hindistan’ın kendine has müzesi The Heritage Transport Museum’da, ülkenin ulaştırma sistemlerinin gelişimini izleyebilir, 90.000 metrekarelik bir alanda sergilenen “Mekanize Öncesi Taşımacılık” sergisini inceleyebilirsiniz. Bollywood filmlerinde yer almış birçok aracın sergilendiği özel bölüm de kaçırmamanız gereken sergiler arasında. Bu müzeyi gezmek için kendinize en az 2 saat tanımalısınız.

Yerel halkın da sıkça kullandığı Aravallı Biodiversity Park’ı yaklaşık 400 dönümlük bir alana yayılan yürüyüş, dinlenme ve bisiklet turları için kullanabileceğiz, doğayla baş başa zaman geçirmek için harika alan. Yürüyüş sırasında karşınıza bir tavus kuşu çıkabilir, fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin! Doğa severler için özel bir aktiviteye imkan sunan Sultanpur Milli Parkı Kuş Cenneti'nde kuş gözlemciliği yapabilirsiniz. Gurugram'a 15 km uzaklıkta yer alan Sultanpur Ulusal Parkı, Yeni Delhi ve Noida'nın komşu şehirlerinde yaşayanlar için bile popüler bir hafta sonu kaçamağı. Kış mevsiminde kuş sığınağı, geçici evlerini oluşturan yaklaşık 100 tür göçmen kuşa ev sahipliği yapıyor. Boyalı leylek, Avrasya kalın diz, mor güneş kuşu ve beyaz boğazlı balıkçıl görebileceğiniz kuş türlerinden yalnızca bazıları. Bu nadir kuş türlerini gözlemlemek isterseniz, Özellikle Ocak ve Mart ayları arasında seyahatinizi gerçekleştirmelisiniz.

Minyatür tren modellerine ilginiz varsa, NeverEnuf Garden Railway tam size göre. Aileniz ve çocuklarla son derece eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bu alanda, piknik için ayrılmış özel alanlarda takılabilirsiniz. Fotoğraf meraklıları için özel bir anlam taşıyacak, Hindistan'ın en büyük vintage kamera müzesi olan Museo Camera’da sanat dolu bir gün geçirebilirsiniz. Yaklaşık 1.000 antika kamera koleksiyonu, ünlü Hint fotoğrafçısı Aditya Arya'nın kişisel koleksiyonundan geliyor. Müzede ayrıca 17. yüzyılda İngiliz döneminden kalma fotoğraflar da dahil olmak üzere nadir fotoğrafların sergilendiği bölümü de mutlaka gezmelisiniz. Yazın kavurucu sıcağında tercih edebileceğiniz Oyster Beach Park’ta; yapay plajda yüzebilir, çeşitli su sporları yapabilirsiniz. Spa uygulamalarıyla kendinize uzun bir rahatlama molası da verebilirsiniz. Hediyelikler ve alışverişleriniz için Galleria açık hava pazarını tercih edebilirsiniz. Oldukça büyük bir alana yayılan bu pazarda gezindikten sonra etraftaki kafelerden birinde, kahve içip yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Çok sayıda harika restoran, kafe ve bara ev sahipliği yapan Cyber ​​Hub'da seçim yapmakta zorlanacaksınız. Ünlü Parsi restoranı SodaBottleOpenerWala, açık ara tercih edlien ve önerilen restoranlardan biri. Kuzey Hint yemekleri havasındaysanız Dhaba By Claridges, Asya mutfağı için Burma Burma ya da Rred Hot Asian Bistro'yu deneyebilirsiniz. İçecekler için, Fantastic Wine Company ve Laidback Beer Cafe’ye mutlaka uğramalısınız.

Gurgaon, yoğun musondan etkilenen nemli bir subtropikal iklime sahip. Kışları soğuk, yazları ise aşırı derecede sıcak geçiren Gurgaon’da bazı kışlar nispeten ılıman geçerken; yazlar son derece sıcak geçer. Kavuru yaz sıcaklarından kaçınmak isterseniz, seyahat için en uygun dönem Eylül - Aralık aylarını arasındadır.