Mevlana Türbesi ve Müzesi Yakınındaki Oteller

En uygun Mevlana Türbesi ve Müzesi yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Mevlana Türbesi ve Müzesi yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Mevlana Türbesi ve Müzesi Hakkında

Konya’nın simgesi haline gelen Mevlâna Türbesi ve Müzesi, binlerce turiste ev sahipliği yapıyor. Konya’nın merkezinde yer aldığı için Mevlâna Türbesi ve Müzesi’ne oldukça yakın mesafede bulunan birbirinden farklı özelliklerde pek çok otel seçeneği mevcut. Konya şehir merkezinde kent otelleri, pansiyon, butik oteller ya da 4 ve 5 yıldızlı oteller arasından seçim yapabilirsiniz. Özellikle uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arayan kişiler için hizmet veren otellerde otopark, ücretsiz Wifi, oda-kahvaltı, her şey dahil konsept ve yarım pansiyon gibi seçenekler bulunuyor.

Mevlâna Türbesi ve Müzesi’ne yakın konumda bulunan otellerin tümü otobüs, minibüs ve tramvay gibi şehrin önemli ulaşım araçlarına yakın mesafede yer alıyor. Söz konusu otellerde konaklayarak şehrin diğer cazibe merkezlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle Mevlâna Türbesi’ne yürüme mesafesinde yer alan tarihi otellere ve butik otel anlayışı ile faaliyet gösteren diğer konaklama merkezlerine talebin yoğun olduğunu ifade etmek mümkün. Mevlâna Türbesi’nin sınırları içerisinde olduğu Karatay ilçesi, oteller açısından çok gelişmiş. Bu nedenle Karatay’da bulunan otelleri tercih ederek kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Mevlana Türbesi ve Müzesi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Mayıs 340,30 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.