Nykoping Otelleri Ara

En uygun Nykoping otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Nykoping otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Nykoping Hakkında

İsveç'in başkenti Stokcholm, temiz havası ve yollarıyla, trafiği olmayan kent yapısı ve suç olaylarının az sayıda yaşandığı dünyanın en yaşanılan kentlerinden biridir. Kent ana kara ve ona bağlı 14 adadan oluşmaktadır. Bu yüzden İsveç halkında tekne çok önemlidir. Tekne sahibi olmak Stockholm insanları için lüks bir durum değildir. İnsanlar evlerinin önüne teknelerini bağlayabilir.

Kent aynı zamanda İsveç'in moda, siyaset ve kültür başkenti olarak da dikkat çeker. Bu yüzden de zaten 2 milyonluk nüfusuyla İsveç'in en kalabalık şehridir. Kentte pek çok milletten insanın yaşaması dikkat çeker. İsveç halkının gayri safi milli hasılası yüksek olduğu için kentte genel anlamda yeme içme gibi şeylerin pahalı olduğunu söyleyebiliriz.

Stockholm'e gitmeden önce basit yemek ve içeceğe bile fazla para ödemeyi göze alın. Gulf Stream sıcak su akıntısı nedeniyle diğer İsveç ülkelerine göre daha ılıman bir iklime sahiptir. İsveç, Kuzey yarımkürenin en kuzeyindeki ülkelerden biri olduğu için Stockholm'de yazın güneş neredeyse hiç batmaz, alaca bir karanlık oluşur. Kışın ise gündüz çok az sürer. Stockholm'da Gamla Stan, Storkyrkan Katedrali, Nobel Müzesi ve benzeri çok sayıda müze gezilebilir. Stockholm Havalimanı'ndan şehir merkezine hızlı tren ya da özel otobüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nykoping Galeri

Nykoping Şehir Rehberi