Meltem Pansiyon

Kaş, Antalya
Meltem Pansiyon Genel
Meltem Pansiyon Genel
Meltem Pansiyon Genel
Meltem Pansiyon Genel
Meltem Pansiyon Genel
Image More +24 fotoğraf
Meltem Pansiyon
Ataturk Bulvari, Meltem Sokak No 3 Kaş, Antalya

Samimi ve sıcak atmosferiyle tatilcilerin gözde adresleri arasına yerleşen Meltem Pansiyon, Akdeniz’in popüler rotası Kaş’ta huzurlu bir kaçamak fırsatı sunuyor. Misafirlerine hem çevreyi saran tarihi zenginlikleri keşfetme hem de yaz aylarında beldenin birbirinden güzel plajlarında yüzme olanağı sağlayan tesiste kendinizi evinizde gibi hissetmenin rahatlığını yaşayacaksınız. 

Otelin tüm odalarında manzarayı seyredebileceğiniz balkon bulunuyor. Tesisin sadelik ve işlevselliği birleştiren odalarında ayrıca giysi dolabı ve klima da mevcut.

Sempatik ortamıyla ziyaretçileri cezbeden otelin bahçesi, sıcak veya soğuk içecekler eşliğinde keyifli sohbetler için ideal. Tesisin ortak alanlarında konukların dinlenmelerini sağlayan minderler ve hamak da yer alıyor.

Kaş’ın çarşısına yaklaşık 4 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan tesisten otogara ve yat limanına zorluk yaşamadan erişebilirsiniz. Küçük Çakıl Plajı ise otelden yürüyerek ortalama 8 dakika uzaklıkta. 

Turistik keşifler sırasında da tercih edebileceğiniz tesiste konakladığınızda Letoon, Xanthos ve Patara başta olmak üzere bölgenin önde gelen tarihi noktalarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca ülkenin en uzun kanyonları arasında sayılan Saklıkent’i görebilirsiniz.

Kaş merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x