Mell’s Alaçatı

Alaçatı, Çeşme, İzmir
Mell’s Alaçatı Genel
Mell’s Alaçatı Genel
Mell’s Alaçatı Genel
Mell’s Alaçatı Genel
Mell’s Alaçatı Genel
Image More +29 fotoğraf
Mell’s Alaçatı
12002 Sok. No:13 35930 Alaçatı/Çeşme/İzmir Çeşme, İzmir

İzmir Alaçatı’da yer alan Mell’s Alaçatı Otel bölgenin mimari dokusunun en çok hissedildiği Hacımemiş bölgesinde yer alıyor. 7 odasıyla misafirlerini ağırlayan otelin modern rustik tarzda döşenmiş odalarında klima, ücretsiz Wi-Fi, odaya özel banyo ve tuvalet gibi olanaklar düşünülmüş. Ayrıca banyo içerisinde temiz havlu ve temel kozmetikler de otel tarafından sağlanıyor. Odalardan tarihi Alaçatı taş evleri ya da zevkle döşenmiş, ferah arka bahçe manzarasına sahip olanlar arasında seçim yapabilirsiniz.

Kendinizi hoş karşılanmış bir misafir gibi hissedeceğiniz Mell’s Alaçatı’nın sıcak ortamında, misafirlerinden tam not alan ev sahipliği ile tatiliniz bir keyfe dönüşecek. Oda kahvaltı hizmeti veren otelde servis edilen zengin kahvaltı menüsüyle güne keyifle başlayıp, gölgeli bahçesinde vaktinizi geçirebilir ya da Alaçatı’daki keşifleriniz için enerjinizi toplayabilirsiniz.

Bölgenin gezilebilecek yerleri arasında ise; Alaçatı Marina, Alaçatı Çarşısı ve tarihi yel değirmenleri yer alıyor. Araçla gelen misafirler için otopark hizmeti veren otelde havaalanı transfer hizmeti de mevcut. Ulaşım için en yakın havaalanı ise 90 km uzaklıktaki İzmir Adnan Menderes Havaalanı.

Alaçatı merkezine 0,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cumbalı
Cumbalı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x