Çavuşköy Otelleri Ara

En uygun Çavuşköy otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Çavuşköy otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Çavuşköy Hakkında

Çavuşköy, Antalya şehrinin, Kumluca ilçesinde yer alan tatil beldelerinden biridir. Diğer adı Adrasan olan köy, 2 km’lik sahili, yeşil bitki örtüsü, berrak deniziyle yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği tatil köylerinin başında yer alır. Denizinin çok derin olmaması sebebiyle özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği Çavuşköy konaklama açısından da birden fazla seçeneğe sahiptir. Tatil beldesinin çevresinde çok sayıda restoran, butik otel ve pansiyon bulunur. Doğal yapısına müdahale edilmemiş tatil yerleri arasında olan Çavuşköy’de huzurlu sakin bir tatil yapabilirsiniz. Beldenin görülmesi gereken doğal güzellikleri arasında Musa Dağı, Adrasan Deresi yer alır. Çavuşköy’de denize girmek için bir numaralı adres olarak gösterilen Adrasan Koyu mutlaka gitmeniz gereken yerlerin başındadır. Adrasan Koyu’nun etrafındaki muhteşem manzaralı, irili ufaklı koyları da keşfe çıkabilirsiniz. Aynı zamanda  belde su sporu etkinlikleri açısından da oldukça gelişmiştir. Dalış, deniz bisikleti ve sörf, beldedeki en gelişmiş sporlardandır. Çavuşköy tatiliniz boyunca ayrıca, beldeye yakın mesafede bulunan Suluada, Sazak ve Ceneviz koylarına düzenlenen tekne turlarına da katılabilirsiniz. Çavuşköy'e yakın mesafede bulunan Çıralı beldesi özellikle kamp yapmayı sevenler için adeta bir cennettir.

Tatil köyü sahip olduğu tarihi zenginliklerle de ünlüdür. Helenistik dönemin izlerine rastlanan Çavuşköy’de gezebileceğiniz birçok antik kent bulunur. Olimpos Antik Kenti beldedeki en ünlü yerlerin başında gelir. Likya döneminden günümüze ulaşan kalıntıları görmek için buraya mutlaka uğramalısınız. Çavuşköy’e gelip yapmadan dönmemeniz gereken şeyler arasında, Türkiye’nin en uzun doğal yürüme yolu olan Likya Yolu’nda yürümek ve Gelidonya Feneri’ni görmek yer alıyor. Çavuşköy’ün ünlü lezzetlerinden biber frigya dolması ve bergamot reçelini denemeden de buradan ayrılmamalısınız. Çavuköy ile Antalya arası 95 kilometredir. Beldeye, Antalya Otogarı’ndan kalkan otobüs veya tur minibüsleriyle  ya da Antalya Havalimanı’ndan servislerle ulaşmak mümkündür.

Çavuşköy Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.