Maslak Otelleri Ara

En uygun Maslak otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Maslak otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Maslak Hakkında

İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak, adeta birbiriyle yarışan gökdelenleriyle şehrin en hızlı modernleşen semtleri arasına adını yazdırıyor. Hacıosman – Yenikapı metrosunun İTÜ Ayazağa istasyonunda indiğinizde direkt olarak semte ulaşma şansınız bulunuyor. Üstelik Sarıyer, Tarabya, Beşiktaş ve Levent’ten geçen dolmuşlarla da lüks ofisleriyle göz dolduran Maslak’a gelebilirsiniz. Tüm bu yerlerden semte ulaşmak ortalama 20-25 dakika sürüyor. Ancak özellikle sabah saatlerinde ve akşamları mesai bitiminde bölgedeki plazalarda çalışmaya gelenlerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik sıkışabiliyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin kampüsüne ev sahipliği yapan Maslak’ta yerleşik nüfus hayli az. Buna karşılık gündüzleri okumak veya çalışmak için gelenlerle birlikte semt kalabalıklaşıyor. Özellikle 1980’li yıllardan sonra çok hızlı bir değişim sürecine giren semtte önceleri yalnızca bir benzin istasyonu ile seyrek binalar bulunuyordu. Sonrasında inşa edilen gökdelenler ve çokuluslu şirketlerin ofisleri ile Maslak bugünkü modern atmosferine kavuştu.

Maslak’ta hava sıcaklığı semtte sürekli esen rüzgarlar nedeniyle normalde olduğundan birkaç derece daha az hissedilebiliyor. Bu nedenle yaz mevsiminde gelecek olsanız dahi yanınıza ince bir ceket almayı ihmal etmeyin. Birbiri ardına açılan lüks ofis ve konutlar sayesinde Maslak’ta kültür sanat yaşamı da giderek canlanıyor. Özellikle Ayazağa’ya doğru inen yol üzerinde bulunan kültür merkezi ve konser alanlarında dünyaca ünlü müzik gruplarını dinleyebilir, eğlenceli gösterileri ve tiyatro oyunlarını seyredebilirsiniz. Çok da uzak olmayan İstinye veya Tarabya sahiline indiğinizde ise İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde keyifle yürüyebilirsiniz. Üstelik deniz kenarındaki mekanlara alternatif olarak Maslak’ın içinde de leziz hamburger, kebap ve salataları tatma şansınız var.

Maslak Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.