Mascagni Luxury Rooms & Suites

Roma, Roma
Mascagni Luxury Rooms & Suites Genel
Mascagni Luxury Rooms & Suites Genel
Mascagni Luxury Rooms & Suites Genel
Mascagni Luxury Rooms & Suites Genel
Mascagni Luxury Rooms & Suites Genel
Image More +18 fotoğraf
Mascagni Luxury Rooms & Suites
Via Vittorio Emanuele Orlando, 85 Roma, Roma

Mascagni Hotel, tarihi Roma şehrinde konuklarını ağırlıyor. Roma seyahatinizde sakin ve özel bir otel arıyorsanız doğru adrestesiniz. Kolezyum, Villa Borghese Bahçeleri ve Roma Forumu'na yakın olan otel tarihi şehri tanımak için konsiyerj hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Otelde modern bir tasarımla İtalyan misafirperverliğini buluşturacak bir biçimde dekore edilmiş 10 oda bulunuyor. Odalarda standart olarak saç kurutma makinesi, çalışma masası, elektrikli su ısıtıcısı, çamaşır makinesi, makyaj aynası ve uydu bağlantılı televizyon mevcut. Şehri gezmek için erken başlayacağınız bir günde uyandırma servisinden faydalanabilir, gün boyu diğer tüm ihtiyaçlarınız için oda servisi ve kat hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Otelin restoranında usta aşçılar tarafından hazırlanan birbirinden farklı seçenekleri deneyebilirsiniz. İtalyan mutfağının özgün tariflerinden dünya mutfağına uzanan birçok farklı alternatifle birlikte glutensiz ve vejetaryen yemekler farklı diyetler uygulayan konukları mutlu edecek.

Çocuklarıyla birlikte ziyarette bulunan konuklar için çocuk bakım servisi imkanı sunan otelde çocuklarınız ayrı vakit geçirirken siz de buhar odasında rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz. İş ziyaretleri için  de uygun olan otelde 24 saat açık bir ofis alanı var.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Premium 1 Çift Kişilik Yatak
1
Delüks 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
1
Premium 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Aile
Standart Aile Odası
İkiz
Premium İkiz
İkiz
Delüks İkiz
Suit
Standart Suit
Üçlü
Delüks Üçlü
Room
Delüks Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x