Hout Bay Otelleri Ara

En uygun Hout Bay otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hout Bay otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hout Bay Hakkında

Hout Bay, bir diğer adıyla Hout Körfezi, Cape Down’ın inşasında kullanılan ahşapların temin edildiği yer olduğundan ‘Ahşap Körfez’ adıyla da anılıyor. Cape Town’ın büyüleyici kıyı köylerinden biri olan Hout Bay, Atlas Okyanusu’na bakan dağların eteklerinde kurulu ve şehir merkezi de dahil tüm turistik noktalara araçla 20 dakikada gidilebilecek kadar yakın.

Sörfçüler arasında dünyanın en büyük 16 dalga noktasından biri kabul edilen ve her yıl dalga boyunun 5-6 metreye eriştiği mayıs ile ağustos tarihlerinde Red Bull yarışmalarına ev sahipliği yapan şehir, kobalt mavisi okyanus sularında yüzmeye doyamayacağınız yerlerden. Yelken, deniz kayağı gibi birçok su sporu yapabiliyor, balıkçılık alanında oldukça gelişmiş limanından kalkan teknelerle yakın civardaki adaları keşfe çıkabiliyorsunuz. Eğer teknelerle ilgileniyorsanız ya da değişik bir atmosfere girmek istiyorsanız her pazar günü düzenlenen tekne pazarını da ilginç bulacaksınız.

Şehrin dağları hem trekking hem de dağ bisikletine binmek için muhteşem parkurlara sahip. Doğayla bütünleşebileceğiniz ortama, köydeki yerlilerin sıcaklığı ve altın kumlu sahillerin cazibesi de eklenince turistlerin çok tercih ettiği tatil rotalarından birine dönüşen şehrin caddeleri de oldukça canlı. Ana menüsü deniz ürünleri olan restoranlar, sanat galerileri ve yerel butiklerle dolu caddeleri renkli fotoğraf fonları oluşturacak kadar dinamik bulacaksınız.

Hout Bay’da Hollandalıların inşa ettiği doğu ve batı kaleleri, Balıkçılık Müzesi, 300 kuş türünün olduğu kuş cenneti ve zanaat pazarları da diğer ilgi çeken noktalardan.  Hout Bay şehrine uçakla yapacağınız yolculuklarda inebileceğiniz en yakın havaalanı ortalama 25 kilometre mesafedeki Cape Town Uluslararası Havaalanı. Şehre taksi veya servislerle transfer sağlayabiliyorsunuz.