Manolyam Otel Ağva

Ağva, Şile, İstanbul
Manolyam Otel Ağva Genel
Manolyam Otel Ağva Yeme / İçme
Manolyam Otel Ağva Yeme / İçme
Manolyam Otel Ağva Yeme / İçme
Manolyam Otel Ağva Yeme / İçme
Image More +11 fotoğraf
Manolyam Otel Ağva
Ağva Mahallesi Yakuplu Caddesi No:55 Ağva / Şile / İstanbul /Yok Şile, İstanbul

Şömineli odaları, yemyeşil bahçesi ve plaja yakın konumuyla her mevsim keyifli bir tatil fırsatı sunan Manolyam Otel Ağva, 9 tane sigara içilmeyen deniz manzaralı odasında konuklarını ağırlıyor. Bir aile işletmesi olan ve güler yüzlü personeliyle hizmet veren butik otelin odaları geniş yataklar, ışık geçirmeyen perdeler, uydu TV, 24 saat sıcak su, klima, günlük oda temizliği ve ücretsiz internet gibi birçok olanağa sahip.

Ağva Plajı’na sadece 2 dakika yürüyüş mesafesindeki otelde yaz aylarında denizin tadını çıkabilir, kış aylarında ise Ağva Aşıklar Yolu ve Kilimli Koyu parkurlarında doğa yürüyüşleri ve bisiklet turları ile Ağva’nın güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz.

Restoranında zengin çeşitli tam kahvaltı bulabileceğiniz tesiste öğle ve akşam yemeklerinde de taze deniz ürünlerinden, ev yapımı yöresel yemeklere ve ızgara çeşitlerine kadar pek çok seçenek konuklara servis ediliyor.

Manolyam Otel Ağva’dan Ağlayan Kayalar Parkı 2 km, Kilimli Koyu 5 km, Şile Feneri 30 km, Ağlayan Kayalar Plajı 32km ve Kerpe Koyu 45 km uzaklıkta yer alıyor.

Ağva merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standart
Standart Standart
Oda,
Oda, Şömine
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Orman ve Dere Manzaralı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x